MEMZ virüsünden nasıl kurtulurum?

The Pupet

Picopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Windows 10 bir bilgisayarım var. Bir crackli oyun indirirken bilgisayarıma MEMZ bulaştı. Ve nyan CAT ekranında takılı kaldı ne yapacağım?
Not: Şu anda başka bir bilgisayarda yazıyorum.

Windows 10 bir bilgisayarım var. Bir crackli oyun indirirken bilgisayarıma MEMZ bulaştı. Ve nyan CAT ekranında takılı kaldı ne yapacağım?

Format at.

MEMZ virüsünü nasıl yediniz anlamadım açılırken emin misiniz diye soruyor. Cevap ise PC'deki bütün Windows dosyalarına zarar veriyor MEMZ. Formattan başka çare yok.

Bir Windows 10 USB'si ile memz'den önceki sistem geri yükleme noktasını yüklryin veya format atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde Windows sürümünüz neyse ona göre iso indirip yapabilirsiniz.

MEMZ virüsünü nasıl yediniz anlamadım açılırken emin misiniz diye soruyor. Cevap ise PC'deki bütün Windows dosyalarına zarar veriyor MEMZ. Formattan başka çare yok.
Memz adıyla yemedim oyun ekranı çıktı ve bilmediğim için kabul ettim nasıl format atacağım ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde Windows sürümünüz neyse ona göre iso indirip yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı