Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #11 Hocam kopyalada bu mu kaldı? Bulaştığı gibi bir şey yazmıyor.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #12 Sanal makine açın deneyin isterseniz ben hemen sanal makinede hayıra basmayı deniyim.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #13 Ömer Emin dedi: Sanal makine açın deneyin isterseniz ben hemen sanal makinede hayıra basmayı deniyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerek yok. Boşuna atraksiyon yaratmayalım.
Ömer Emin dedi: Sanal makine açın deneyin isterseniz ben hemen sanal makinede hayıra basmayı deniyim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gerek yok. Boşuna atraksiyon yaratmayalım.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 15 Mart 2021 #14 Sorarken görev yöneticisinden kapatsak nolur ?
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #15 429065 dedi: Sorarken görev yöneticisinden kapatsak nolur ? Genişletmek için tıkla... Biri vm açıp denesin kimin bir iso dosyası var ve onu virüs testi için kullanabilir? Benim iso dosyam falan yok ben 10 saat inmesini bekleyemem.
429065 dedi: Sorarken görev yöneticisinden kapatsak nolur ? Genişletmek için tıkla... Biri vm açıp denesin kimin bir iso dosyası var ve onu virüs testi için kullanabilir? Benim iso dosyam falan yok ben 10 saat inmesini bekleyemem.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #16 hayır derseniz bir şey olamaz fakat evet derseniz daha geri dönüş yolu yok geçmiş olsun
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #17 ANILxTR dedi: hayır derseniz bir şey olamaz fakat evet derseniz daha geri dönüş yolu yok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun?
ANILxTR dedi: hayır derseniz bir şey olamaz fakat evet derseniz daha geri dönüş yolu yok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun?
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #18 Ömer Emin dedi: Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun? Genişletmek için tıkla... denedim zamanında birşey olmuyor
Ömer Emin dedi: Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun? Genişletmek için tıkla... denedim zamanında birşey olmuyor
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 15 Mart 2021 #19 Ömer Emin dedi: Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun? Genişletmek için tıkla... Zaten uyarıda programın ne amaçlı olduğu ve ne yaptığı yazıyor, Evet derseniz izin vermiş oluyorsunuz Hayır derseniz kapanıyor.
Ömer Emin dedi: Belki hayır diyince bilgisayar çöküyor nerden biliyosun? Genişletmek için tıkla... Zaten uyarıda programın ne amaçlı olduğu ve ne yaptığı yazıyor, Evet derseniz izin vermiş oluyorsunuz Hayır derseniz kapanıyor.
SirY Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #20 ANILxTR dedi: Denedim zamanında bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yoo öyle kodlarsam belki Coder'e göre değişir.
ANILxTR dedi: Denedim zamanında bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yoo öyle kodlarsam belki Coder'e göre değişir.