MEMZ virüsünü nasıl temizlerim?

Bekir1337

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 2 gündür bu sorunu çekiyorum. MEMZ adlı virüsü yükledim, hile niyetine yükler yüklemez anladım ne olduğunu. Sonradan direkt kapattım laptopu.
Sonra tekrar açmaya çalıştıgımda BIOS yönlendirdi, galiba tek yöntem format atmak ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. PC açtımda BIOS'tan başka ekran açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Neden yükledin?
2. Silinmez. Format gerekiyor silsen bile sağlıklı çalışmaz sistemin.

1. neden yükledin?
2. silinmez. Format gerekiyor silsen bile sağlıklı çalışmaz sistemin.

Aga işte hile niyetine yaptım bir aptallık. Format da nasıl atacağımı bilmiyorum. Bu işlerde Full cahilim yani aga.

Hile yüklemek isterken MEMZ mi yükledin anlamadım? Dosyaların silindi mi önce onu kontrol et farklı bir harici disk tak ve verilerini kurtarmaya çalış sonrasın da Windows'un yüklü olduğu diske format at.

HDD Veri Kurtarma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD Veri Kurtarma:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Abi dosyalar silinsin o zerre umurumda değil şu an tek derdim PC kurtarmak.

Abi dosyalar silinsin o zerre umurumda degil şu an tek derdim PC kurtarmak

Öncelikle farklı bir cihazdan Windows 10 ISO dosyasını edin ve USB Belleğine onu yazdır sonrasın da USB belleğini kullanarak bilgisayarına format at, tabii ki diski biçimlendir yani ne var ne yok silinsin. Sistemin hazır olunca da antivirüs edin tekrar aynı olayları yaşamamak için ve hile kullanma.

İşine yarar bir video:

@Bekir1337

Sadece BIOS'tan nasıl format atacağımı bilmiyorum ve 2 gündür böyle araştırıyorum.

Aga Windows 10 ISO'suz format atsam ne olur?

Son düzenleme:

Minecraft için mi yüklemiştiniz hileyi? Forumda başka bir arkadaşta hile yükleyip MEMZ yemişti.

Hocam internet kafeye gidipde USB hazırlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…