Arkadaşlar oyun şu an PS Store'da 84 TL, bu oyunu tavsiye eder misiniz? Alınır mı? Steam üzerinden yorumlarına baktığımda yorumların sadece %60 civarı olumlu. (The Walking Dead serisini bir çok kez bitirdim yani interaktif oyunları severim)
Ben bir yayıncıdan izledim. Naçizane görüşüm değmeyeceği yönünde. Oynanış süresi çok kısa ve hikayenin derin detayları yok. Boş jumpscarelerle dolu bir oyun.
Arkadaşlar oyun şu an PS Store'da 84 TL, bu oyunu tavsiye eder misiniz? Alınır mı? Steam üzerinden yorumlarına baktığımda yorumların sadece %60 civarı olumlu. (The Walking Dead serisini bir çok kez bitirdim yani interaktif oyunları severim)
Ben bilgisayarda oynadım, açıkçası 30₺ üstünü hak etmeyen ya da oyunun tamamlanması için süre tanınması gereken bir oyun. Açıkçası oynadığım ilk bir iki saat sanki oyunun tamamlanmamış, demo hali gibiydi.
Değmez. Until Dawn gibi bir şaheserden sonra nasıl böyle bir oyun yapmışlar aklım almıyor. Bence hiç alma, kalsın. Almadıysan Until Dawn al indirimde (60₺ oluyor).