Çözüldü Menşei ülke ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

485258

Decipat
Amazon'un Türkiye uygulamasından Rotring 500 kalemini aldım. Açıklamada menşei ülke Japonya yazıyor. Bu kalem Türkiye'den gelmiyor mu bana anlamadım bilen var mı?

@485258 Menşei Japonya yazıyorsa nasıl Türkiye'den gelsin?
Japonya'da üretilip Türkiye'ye getirilip satılmış.
Valla hocam cahilliğim için özür dilerim. İlk defa amazondan alışveriş yaptım. Son olarak seyi sormak istiyorum. Kargolama yorumlara göre özensizmiş.Eğer kalemin ucu yamuk gelirse iade gönderebilir miyim

Vallahi hocam cahilliğim için özür dilerim. İlk defa Amazon'dan alışveriş yaptım. Son olarak seyi sormak istiyorum. Kargolama yorumlara göre özensizmiş. Eğer kalemin ucu yamuk gelirse iade gönderebilir miyim?

İade hakkı var mı yazması lazım. Varsa iade edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Vallahi hocam cahilliğim için özür dilerim. İlk defa Amazon'dan alışveriş yaptım. Son olarak seyi sormak istiyorum. Kargolama yorumlara göre özensizmiş. Eğer kalemin ucu yamuk gelirse iade gönderebilir miyim?

Evet iade edebilirsin. Sıkıntı çıkarsa kargo ücreti satıcıya ait.

Yani hocam evet burada herkes birbirine yardım etmek istiyor ve bu platform bunun için var ama yine de Google'a "menşei ne demek" yazıp 10 saniyede öğreneceğiniz bilgi için konu açmakla uğraşıp insanların cevap vermesini beklemek abes değil mi yahu? Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama insanların temel düzeyde araştırma yapmayı da bilmesi gerekiyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…