Şubat ayında hayatıma bir kız girdi. Yaklaşık bir hafta konuştuktan sonra buluştuk ve her şey çok güzel geçti. Benden hoşlandığını söyledi, ancak buluşmadan birkaç gün sonra ilişki istemediğini belirtti. Babasının öğrendiğini, karşı çıktığını vs. anlattı ama tabii ki hepsi yalandı. Gerçekleri birkaç ay sonra öğrendim. Bu kız beni çok etkiledi ve 1-2 ay boyunca onun hakkında çok düşündüm. Sonrasında kendime geldim, spor yapmaya başladım ve hayatımda her şey yoluna girdi. Aklımda biriyle tekrar konuşmak veya flörtleşmek gibi bir düşünce yoktu.
Ta ki bu kızın eski yakın arkadaşının benden hoşlandığını öğrenene kadar. Kütüphanede tanışmıştık ve o günden beri aklında varmışım. Bunu bana arkadaşları söyledi. Ben de onunla görüşmek istediğimi belirttim ve güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Arkadaş grubumuzla 1 saat kadar yalnız kaldık ve çok güzel bir sohbet ettik. Ardından arkadaşına, benimle konuşurken farklı bir yerdeymiş gibi hissettiğini ve aşırı sarılmak istediğini söylemiş. Ben de yavaş yavaş hoşlanmaya başladım. 2. buluşmadan sonra bu duygularım daha da yoğunlaştı ama bu sefer kız "Ya ileride istemezsem, hoşlanmazsam?" gibi düşüncelere kapıldı.
Yaklaşık 2 hafta kadar görüşemedik ve sanal ortamda da yazışmıyorduk. Sonunda ben yazmaya karar verdim. Yazdığımda, arkadaşıyla konuşmuş ve "Ne yapmalıyım?" gibi şeyler sormuş. Eli ayağına dolaşmış. Konuşurken çok güzel sohbet ediyoruz, hiçbir sorun yok ama o yazmıyordu. Bir gün yazdı ve ben de şok oldum. Hemen mesajına baktım; kedisi kaybolmuştu. Yardımcı oldum ve ona çok iyi geldiğimi söyledi. Ancak çok fazla düşünüyor, her ihtimali değerlendiriyor ve bir türlü ilerleyemiyoruz. O da istiyor ama sürekli tereddüt ediyor. Bu durum böyle olunca mental olarak yoruldum. Spor olmasa kafayı sıyıracağım.
Dün onunla konuşurken bir şey anlatacaktım, fakat yakın arkadaşından mesaj geldi. Mesajı görünce gelecek görmediğini söylemiş. Ben de bu durumdan rahatsız olup, "Böyle olunca konuşmaya gerek yok bence, iyi geceler" yazdım. Bunun üzerine, birden neden böyle davrandığımı sormaya başladı. "hiçbir şey olmadı, vazgeçtim," dedim ama sorgulamaya devam etti. Sonunda, "Tamam, Kağan, iyi geceler" yazdı. Ne yapacağım hakkında hiç fikrim yok, tavsiye verebilir misiniz?