Mental olarak kötü hissediyorum

Lise muhabbeti yaş biraz. İlini bilmiyorum ama 450 falan yapmadan Full kekosuz bir okula gidemezsin ama 420 bile seni rahat bir okula goturur.

Hocam o nasıl oluyor? Ben 16 yaşında liseden mezun oldum bu sene.

Reis sen de biraz erken baslamissin sanki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise muhabbeti yaş biraz. İlini bilmiyorum ama 450 falan yapmadan Full kekosuz bir okula gidemezsin ama 420 bile seni rahat bir okula goturur.(Discord: Tamwer_)

Reis sende biraz erken baslamissin sanki.

Orası öyle hocam. 5 yaşında Ilkokul'a başlamışım. Anaokuluna gitmedim.

Bu yaz aşırı fazla boş zamanım var. Ne yapmalıyım sence?
Bak soru tipinden çekincen varsa 7. sınıfın yeni nesil sorularını çöz eğer erken başlamak istiyorsan şimdiden konulara başla matematik ve Türkçe özellikle. Ama sana şöyle diyeyim bu sınav kitap okunarak kazanılacak bir sınav bol bol kitap oku. Ve mentalin için sosyalleşip iyi hissettirecek şeyler yapman lazım resim çizmeye başlayabilirsin evcil hayvan alabilirsin (tavsiyem muhabbet kuşu bakması daha kolay ve ötüşü zaten neşelendirir)

Valla alış derim. Şans yüzüne gülmezse daha senelerce böyle kalıcak. 6 senedir adam gibi ne dışarı çıkıp birileriyle aktivite yaptım ne sınıflarıma düzgün insanlar geldi. 6 senedir adam akıllı kimseyle iletişim kurmadan kurduklarımla da küserekten devam ediyorum. Tek hobim oyun oynamak ama ona da para yok. Ortalama bir sistem ile idare ediyorum ps5 falan hayal zaten. Bakalım nereye kadar gidecek.

Derslerin nasıl reis? Vallahi merak ettim.

Başarısız bir öğrenciyim. Lise diploma notum 61. ama şöyle bir sorun var etrafımdakilerden daha bilgiliyim ve kültürlüyüm. Sadece lise yıllarımda kafamı oyundan kaldırıp ders çalışmıyordum belki de ondan kötüyümdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…