Mental patlaması ve düşük elo sorunsalı

Bir tavsiye vereyim Talon oynarken sürat coşkusu ve draktharr alma latede düşersin.
Yenilmez veya elektro mu alayım oynarsam? Yaklaşan fırtınanın ve ekstra hareket hızının op olacağını düşünüp öyle bir build yapmıştım o maç hatta 2 kişiyi aradan çıkarabilmeme rağmen yine de kaybediyorduk fightları.

Ben yenilmez taraftarıyım çünkü electro veya ilk vuruş falan latede düşer en fazla ADC teklersin yenilmezle biraz daha uzun kalabilirsin ben bunları giriyorum matchupa göre değişiyor.

Dosya Ekleri

• {50E3CAD1-A463-4EA7-BA1C-098B04C2CC13}.png
    406,3 KB · Görüntüleme: 71
Ben yenilmez taraftarıyım çünkü electro veya ilk vuruş falan latede düşer en fazla ADC teklersin yenilmezle biraz daha uzun kalabilirsin ben bunları giriyorum matchupa göre değişiyor.
Teşekkür ederim öneri için. Kaniçen+Manaveren ile iyi gider bu rün.

Teşekkür ederim öneri için. Kaniçen+manaveren ile iyi gider bu rün.

Gidiyor hem kırılgan hem tank varsa sinsi pençe tahsildar serylda al hasar atarlarsa ölümün dansı gecenin kıyısı malmortius al bir şey yapamazlar.

Gidiyor hem kırılgan hem tank varsa sinsi pençe tahsildar serylda al hasar atarlarsa ölümün dansı gecenin kıyısı malmortius al bir şey yapamazlar.
Oynadığım her heroya malmo + dd kasmayı planlıyorum valla daha fazla win alırım herhalde hocam :=)

Elimden geleni yaptım iki kişi afk gibi takıldı ama sonuç bozgun.

Bu şölen euw'da yaşandı.

24 mart : euw'in kalitesini iliklerime kadar hissettim baya kaliteli oyunlar dönüyor.

7 nisan : mükemmel bir oyun.

7 mayıs : Eskisi kadar ciddiye almıyorum. Kazanmak istemiyorlarsa yapacak bir şey yok arkadaşlar.

Arkadaşlar bir süredir oynamıyordum bu aralar yeni sezonun gelmesiyle tekrardan oynamaya başladım. Sizce hangi lanede oynanmalı? Mid lane mi yoksa top lane mi?
Top lane'de jax vlad wukong tryn , mid lanede talon kassadin fizz vlad oynuyorum genellikle, hangi lane'e ağırlık versem daha iyi olur sizce?

Dosya Ekleri

• rezillik 7.PNG
    390,2 KB · Görüntüleme: 48
  • rezillik 8.PNG
    364,7 KB · Görüntüleme: 55
  • rezillik 9.PNG
    395,1 KB · Görüntüleme: 52
  • rezillik 10.PNG
    393,4 KB · Görüntüleme: 51
  • rezillik 11.PNG
    378,1 KB · Görüntüleme: 46
  • rezillik 12.PNG
    389 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…