Mentollü sigara nereden alınır?

Eskiden satılan mentollü sigaralar oluyordu. Paketleri değiştiği için kaldırdılar diye biliyorum. Şu anda tekellerde ya da marketlerde bu mentollü sigaralardan bulabilir miyim? Satılması ve alınması yasal mıdır? Varsa ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? (Varsa, marka önerisine açığım.)

Üretimi ve satışı yasaklandı. Bulmak için çok ugrasman gerek, zaten fiyatları pahalı. Marlboro Double Fusion öneririm.

Üretimi ve satışı yasaklandı. Eğer şansın varsa tekellerde veya marketlerde bulunabiliyor.
Marlboro Double Fision, Milano'nun çift mentollü böğürtlenlisini öneririm. Ücretler aldığın markaya göre değişir. En son Manchester markasının mentollüsünü 60 TL'ye satıldığını gördüm.

Bizim burada tekel var abur cubur almak için girdiğimde eski paket sigaralar vardı, sorduğumda İsviçre'den geldiğini söyledi (Muhtemelen kaçak) ve arkadaşım aldı. Tadının Türkiye'dekinden kat kat iyi olduğunu söyledi fakat 60-70TL falandı.

Bazı tekellerde var ama öyle her yerde bulamazsın. Ayrıca fiyatları da pahalı, kendin mentolu ayrı olarak basarsan daha az maliyetli olur.

15 TL'Ye mentol buldum ancak etkili olacağını düşünmüyorum. Sizce almalı mı?

Mentollerin kalitesi değişiyor hocam, 15 liraya alacağınız mentol açıkçası çok kaliteli olmayacaktır ama heves ettiyseniz deneyebilirsiniz. Ben Parliament Midnight Blue ile beraber basıyorum güzel oluyor. İçeceğiniz sigaraya göre de değişir. Şahsen sarı filtreli sigaralarda güzel olduğunu düşünmüyorum.

Mentollü sigara olarak milanonun böğürtlen ve nanelisini denedim ve verdiği ferahlık sebebiyle beğendim. Bu ferahlığı verebilecekse denemeyi düşünüyorum açıkçası. Olmadı @Satanachia hocamın attığı siteye bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…