Mentollü sigara nereden alınır?

Verebileceğini düşünmüyorum, benim kullandığım mentol kaliteli ve içtiğim sigara TR paket olanlardan değil. Kıbrıs'tan geliyor. Yaşadığınız şehir neresi? Ankara icindeyseniz güzel birkaç yer önerebilirim.

@Satanachia

Neden beğenmedim attınız hocam? Tanıdığa satma gibi bir durum yok, parasını verdiğiniz taktirde istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz.

Maalesef Ankara'da değilim hocam. Küçük bir ilçede yaşıyorum ve buralarda bulabileceğimi pek sanmıyorum.

Mentolün bir markası varsa öğrenebilir miyim?

Şu an Ankara'dayım. Önerebileceğiniz mekanlar nedir?

Arkadaşım yurtdışından getirip satıyordu. O tarz satan insanlar bulursanız alırsınız onun dışında maalesef bulabileceğinizi sanmıyorum.

Şu an Ankara'dayım. Önerebileceğiniz mekanlar nedir?

Kızılay'da bilindik olarak Limon Pazarı var hocam kime sorsanız gösterir. Onun dışında Ulus'da da birkaç yer var ama adını vermem doğru olur mu bilemedim.

Kardeşim, Bursa ve İstanbul da bir çok tekele girip çıktım, daha tanımadığı insana mentollü sigara satan tekelciye denk gelmedim. Söyle de bizde alalım, hangi tekel veriyor?

Kardeşim, Bursa ve İstanbul da bir çok tekele girip çıktım, daha tanımadığı insana mentollü sigara satan tekelciye denk gelmedim. Söyle de bizde alalım, hangi tekel veriyor?

Ankara'da neredeyse girdiğim her yerden rahatlıkla alabiliyorum. Dediğiniz durumu sadece Eskişehir'de yaşadım onun dışında bir problemim olmadı. Yıllardır Ankara'da yaşıyorum bu arada, İstanbul'a gitmeyeli bayağı olduğu için oradaki güncel durumları bilemiyorum.

Çoğu lisenin etrafında bakkal tekel ne varsa 10 liralık dandik ergen sigaraları mevcut az da olsa belki hevesinizi alırsınız ama ben tavsiye etmem çoğu incecik kağıttan paketten oluşuyor ve çok kalitesiz size tavsiyem iyice araştırıp 70-80 TL ile kaliteli olanları kullanmanız.

Hangi şehirde yaşıyorsun? Çoğunlukla küçük esnaf tekellerde ya da bakkallarda olur. İsterseniz Letgo'yu kontrol edebilirsiniz orada satanlar var şehrinizde satanlardan alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…