lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Tek paket alıp deneyeceğim, bulması zor olmasın yeter.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 837 Çözümler 4 24 Temmuz 2022 #2 Mentollü sigaralar artık satılmıyor diye biliyorum. Sorması ayıp hocam sigaranın neyini deniyorsunuz
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.085 Makaleler 6 Çözümler 545 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 24 Temmuz 2022 #3 Yasaklandı. Üretilmiyor.
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #4 Mentollu sigara önermem illada içecekseniz internetten mentol alip kendiniz yerleştirebilirsiniz sakiz çiğnerken sigara için ayni hissiyati veriyor.
Mentollu sigara önermem illada içecekseniz internetten mentol alip kendiniz yerleştirebilirsiniz sakiz çiğnerken sigara için ayni hissiyati veriyor.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #5 K Emre dedi: Mentollü sigaralar artık satılmıyor diye biliyorum. Sorması ayıp hocam sigaranın neyini deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... İçen tanıdığım var, el altından satıldığını söylüyor. Mentol . Kerembzd19 dedi: Mentollu sigara önermem illada içecekseniz internetten mentol alip kendiniz yerleştirebilirsiniz sakiz çiğnerken sigara için ayni hissiyati veriyor. Genişletmek için tıkla... Marka öneriniz var mı?
K Emre dedi: Mentollü sigaralar artık satılmıyor diye biliyorum. Sorması ayıp hocam sigaranın neyini deniyorsunuz Genişletmek için tıkla... İçen tanıdığım var, el altından satıldığını söylüyor. Mentol . Kerembzd19 dedi: Mentollu sigara önermem illada içecekseniz internetten mentol alip kendiniz yerleştirebilirsiniz sakiz çiğnerken sigara için ayni hissiyati veriyor. Genişletmek için tıkla... Marka öneriniz var mı?
Kerembzd19 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 809 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #6 lain7 dedi: İçen tanıdığım var, el altından satıldığını söylüyor. Mentol . Marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kent içmiştim bögürtlenli fena değildi ama bir süre sonra sıkıyor mide bulandiriyor pek tavsiye etmem.
lain7 dedi: İçen tanıdığım var, el altından satıldığını söylüyor. Mentol . Marka öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kent içmiştim bögürtlenli fena değildi ama bir süre sonra sıkıyor mide bulandiriyor pek tavsiye etmem.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 24 Temmuz 2022 #7 Kaçak satan yerlerden bulursunuz ancak. Resmi yollarla satışı yasak.
Bune Yaaa Centipat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #8 lain7 dedi: Tek paket alıp deneyeceğim, bulması zor olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Tekel 2000
lain7 dedi: Tek paket alıp deneyeceğim, bulması zor olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Tekel 2000
B Bemg Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #9 lain7 dedi: Tek paket alıp deneyeceğim, bulması zor olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Merhaba, İstanbuldaysanız yardımcı olabilirim elimde var, az bir adet kaldı.
lain7 dedi: Tek paket alıp deneyeceğim, bulması zor olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Merhaba, İstanbuldaysanız yardımcı olabilirim elimde var, az bir adet kaldı.