MENTOR-ROBBER vs. OTTO hazır sistemler

huseyınqw

Decapat
Daha fazla  
İki sistem de iyi. İtopya'dakini alırsam ekran kartını 3 fanlı yapacagım ve Kingston'un SSD'sını sececegım. Gencer Gamıng'dekını alırsam SSD'yı Samsung 1 TB ıle degıstırecegım. Sızce hangısı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Otto tabii ki.

Otto sistem daha ileriye dönük.

32 bine 5600 - 4070'li sistem toplayabilirisniz.
işlemci - anakart - ekran kartı - ram - ssd - kasa - psu
Veya 33.5 kusur bine şu iki hazır 4070'li hazır sistemlere de bakabilirsiniz; sistem 1, sistem 2
Her iki sistem için de cüzzi miktar ödeyip 750W seçmenizi, ilk* sistemdeki anakartı da ASUS Prime B550M-A/CSM yapmanızı tavsiye ederim veya AMD alternatif isterseniz 31 bine 6800XT bu sistem var.

Veya 25 bine R5 5600 - 6800 bu sistem var

Ben olsam 33 bin bütçe ile bahsettiğim değişiliklerle yukarıda bahsettiğim sistem1 alırdım hem DLSS 3.0 hem de frame Generation'dan dolayı ama AMD ekran kartı olsun derseniz SSD Samsung EVO 970, anakartı B550 Gaming X ile değiştirip şu yukarıda bajsettiğim 6800XT'li sistemi alın. Bu değişikliklerden sonra o da 500gb ssd hali için 32 bin, 1tb ssd için 33 bine denk geliyor

Son düzenleme:

Bende dusnuyordum o 4070'lı sıstemlerı fakat butcemı bıraz asıyor ama yine de halledılır fakat darbogaz var dıyorlar R5 5600 4070'de ve sogutucuya bütçe kalmıyor ıslemcıde sıcak calısan bır ıslemcı o yuzden bılemedım 34K ya i5 12400F 4070 sıstem var 2K da darbogaz yoktu herhalde onu da dusunuyordum ama bılmıyorum.

Ben sipariş vereli 6 gün oldu. 7-10 gün arası sürer diyorlar kargoya verilmesi. Güvenilirlik açısından sorun olacağını zannetmiyorum ama sabırsızsanız tavsiye etmem.

Sabırsız degılım 4 yıldır beklıyorum zaten almayı

Ottonun RAM'ları ıyı mıdır fazla bılmıyorum onları.

Otto sistem daha ileriye dönük.

RAM'ları ıyımı sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…