S Stihrid Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Merhaba, benim USB Wi-Fi'yım bozulmaya başladı modemde evin 2. katında. Benim menzil genişletici alıp ona Ethernet takmam mı daha mantıklı olur yoksa USB Wi-Fi almam mı?
Merhaba, benim USB Wi-Fi'yım bozulmaya başladı modemde evin 2. katında. Benim menzil genişletici alıp ona Ethernet takmam mı daha mantıklı olur yoksa USB Wi-Fi almam mı?
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 17 Mart 2025 #2 Direkt ethernet çekme gibi bir seçenek varsa en stabili o olacaktır.
S Stihrid Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 AtamanM dedi: Direkt Ethernet çekme gibi bir seçenek varsa en stabili o olacaktır. Genişletmek için tıkla... Maalesef ev apartman olduğu için öyle bir şansım yok.
AtamanM dedi: Direkt Ethernet çekme gibi bir seçenek varsa en stabili o olacaktır. Genişletmek için tıkla... Maalesef ev apartman olduğu için öyle bir şansım yok.
UchihaMüridi Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #4 Ben olsam USB Wi-Fi alırdım menzil genişleticiden Ethernet çekince onun verdiğini çekiyorsun modemle kıyaslanamaz.
Ben olsam USB Wi-Fi alırdım menzil genişleticiden Ethernet çekince onun verdiğini çekiyorsun modemle kıyaslanamaz.
S Stihrid Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #5 UchihaMüridi dedi: Ben olsam USB Wi-Fi alırdım menzil genişleticiden Ethernet çekince onun verdiğini çekiyorsun modemle kıyaslanamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle ama ben sonuçta menzil genişleticiyi modeme daha yakın bir yere koyacağım bir fark olmaz mı?
UchihaMüridi dedi: Ben olsam USB Wi-Fi alırdım menzil genişleticiden Ethernet çekince onun verdiğini çekiyorsun modemle kıyaslanamaz. Genişletmek için tıkla... Öyle ama ben sonuçta menzil genişleticiyi modeme daha yakın bir yere koyacağım bir fark olmaz mı?
UchihaMüridi Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #6 Stihrid dedi: Öyle ama ben sonuçta menzil genişleticiyi modeme daha yakın bir yere koyacağım bir fark olmaz mı? Genişletmek için tıkla... elbet de olacak araya ekstra cihaz koyuyorsun.
Stihrid dedi: Öyle ama ben sonuçta menzil genişleticiyi modeme daha yakın bir yere koyacağım bir fark olmaz mı? Genişletmek için tıkla... elbet de olacak araya ekstra cihaz koyuyorsun.