C can7 Centipat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ekim 2022 #1 Tp-Link TL-WA850RE 300 Mbps N Kablosuz Kompakt Access Point Menzil Genişletici Fiyatı. Bu menzil genişleticiyi almayı düşünüyorum. Takacağım, Ethernet kablosunu takıp bilgisayara taksam internet gelir değil mi?
Tp-Link TL-WA850RE 300 Mbps N Kablosuz Kompakt Access Point Menzil Genişletici Fiyatı. Bu menzil genişleticiyi almayı düşünüyorum. Takacağım, Ethernet kablosunu takıp bilgisayara taksam internet gelir değil mi?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.162 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 16 Ekim 2022 #2 Kurulumu basit,dediğiniz gibi yeterli olacaktır. Kablosuz bağlantıyı güçlendirmek için kullanılıyor genelde.
Kurulumu basit,dediğiniz gibi yeterli olacaktır. Kablosuz bağlantıyı güçlendirmek için kullanılıyor genelde.
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 Kablosuz alıp dağıtım yapacaksanız, modem ve menzil arttırıcı üzerinde ki WPS tuşu ile eşleştirme yapabiliyorsunuz. Ben RP-N12 kullanıyorum basit kurulum ve iyi bir ürün.
Kablosuz alıp dağıtım yapacaksanız, modem ve menzil arttırıcı üzerinde ki WPS tuşu ile eşleştirme yapabiliyorsunuz. Ben RP-N12 kullanıyorum basit kurulum ve iyi bir ürün.