emre6199 Decapat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sekuriti 3 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende TP-Link menzil genişletici var. Bilgisayarıma bu menzil genişleticiye Ethernet kablosu takıp kullanıyorum ama yavas gıbı duruyor. Dırekt modemden cekecegım kablo daha mı hızlı olur?
Merhaba arkadaşlar. Bende TP-Link menzil genişletici var. Bilgisayarıma bu menzil genişleticiye Ethernet kablosu takıp kullanıyorum ama yavas gıbı duruyor. Dırekt modemden cekecegım kablo daha mı hızlı olur?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 3 Nisan 2022 #2 emre6199 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende TP-Link menzil genişletici var. Bilgisayarıma bu menzil genişleticiye Ethernet kablosu takıp kullanıyorum ama yavas gıbı duruyor. Dırekt modemden cekecegım kablo daha mı hızlı olur? Genişletmek için tıkla... Evet, daha hızlı olur.
emre6199 dedi: Merhaba arkadaşlar. Bende TP-Link menzil genişletici var. Bilgisayarıma bu menzil genişleticiye Ethernet kablosu takıp kullanıyorum ama yavas gıbı duruyor. Dırekt modemden cekecegım kablo daha mı hızlı olur? Genişletmek için tıkla... Evet, daha hızlı olur.
emre6199 Decapat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sekuriti 3 Nisan 2022 #3 Dümdüz dedi: Evet, daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Peki Wi-Fi USB adaptor alsam nasıl olur cok mu yavas.
Dümdüz dedi: Evet, daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Peki Wi-Fi USB adaptor alsam nasıl olur cok mu yavas.