Menzil genişletmek için TP-Link Archer AX55 mi yoksa RE705X mi?

Jmanovski

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Dün akşam modem olarak TP-Link Archer VX1800v, üst katta menzil genişletmek için TP-Link RE705X sipariş ettim. Ancak arkadaşım RE705X yerine AX55 veya başka bir routeri Access Point olarak kullanmamın daha iyi olacağını, hem fiber altyapılı bir yere geçtiğimde o routeri kullanarak daha uzun ömürlü bir kullanım olacağı hakkında bir kullanım senaryosundan bahsetti. RE705X'in de Access Point modu varmış ancak işin açıkçası bu sohbet sonrasına biraz kafa karışıklığı yaşadım. Ayrıca mesh olarak tek bir Wi-Fi ağı içerisinde kullanmak birinci tercihim. Sizce hangisini seçmeliyim? Şimdiden herkese teşekkürler, iyi sosyaller.

Onemesh kullanmanız daha iyi olacaktır hocam Access Point kullanmak yerine

Ama AX55 ile de One mesh kullanabilirsiniz sadece tek farkı biri router biri menzil genişletici

Peki siz hangi modeli önerirsiniz?

Kullanacağınız alan önemli hocam şimdi bağladığınız alan genişse ve yer kaplama sorunu yoksa AX55 ama alan sıkıntı gibi durum varsa tabii ki RE705X

Kullanacağınız alan önemli hocam şimdi bağladığınız alan genişse ve yer kaplama sorunu yoksa AX55 ama alan sıkıntı gibi durum varsa tabii ki RE705X

Yanıtınız için çok teşekkürler hocam siparişimi değiştirmeyeceğim o zaman. İyi günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…