Merakla beklenen CS2 çıkış tarihi belli oldu!

MerdoJR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ MPG B650 EDGE WIFI
AMD RYZEN 7 7700X
GIGABYTE RTX 4070 12GB OC
SAPPHİRE NİTRO+ AMD RX 580 8GB
32 GB KINGSTON RAM
2.5 TBB SSD
MSI RPG 11
Meslek
İşletmeci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gece gece kimsenin moralini bozmak istemem ama arkadaşlar oyunun açık betası Eylül' ayında ve tam sürümü'de ekim ayında çıkış yapacak :/

Ben 21 Ağustos'da çıkar diye bekliyordum şahsen ama yine çıkmadı

Açık betaya girmek için ne gerekiyor ? Sadece yayıncılar mı. Herkes mi?

Oyun ancak seneye yazın tam anlamıyla oynanır hale gelir.

Heycanlı heyecanlı bilgisayarı açıp geldi mi acaba deyip Steam'ı heyecanlı bir şekilde umutla mutlulukla açtım fakat gene hüzün gene hayal kırıklığı arkadaş bir güncellemeyi sunmak bu kadar zor mu? Yaz ayı dediniz insanı ümitlendirdiniz eylül ayı'da nedir? Tam yaz ayı bana göre ağustostur arkadaşlar kim ne derse desin eylül Ekim arası bana göre kış ayına geçiş sezonudur bu yaptığınız kandırmacadır Valve yalandır bugün bir ümit umutla heyecanla uyandım daha sonra bu ümit ve mutluluğum karamsarlığa düştü heyecanım silindi gitti.

Size başarılar arkadaşlar ben bir ümitle heyecanla uyandım daha sonra karamsar ve hayal kırıklığı yaşadım gene bekliyorum belki çıkacak saati vardır diye ama bugün hiçbir tepki olmazsa size başarılar ben artık beklemekten hayal kurmaktan heyecanlanmaktan yoruldum ve sıkıldım.

Cidden yaz bitti :/
Hocam yabancılarda tepki veriyor mu? Nerede kaldı ya bu oyun filan bizim gibi tepki veriyor mudur acaba? Yani ben artık ümidimi hayalimi ve heyecanımı yıtırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…