Meral Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'a aday olma çağrısında bulundu

Makaleler
2
Yer
İzmir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi inşallah

Meral Akşener masayı dağıttı. Ben şok

Senciyiz Mansur başkan. Koltuk sevdalısı Kemal'e bu adaylığı bırakmayın. Atatürk'ün partisini bir takım koltuk sevdalılarına yedirmeyin.
Mansur, İmamoğlu bu ikisinden biri olur umarım. Kemal'in olmasını kesinlikle istemiyorum ama olursa mecburen oy vereceğim. Aktif hükümetin gitme zamanı geçeli çok oluyor.

Kılıçdaroğlu'ndan zeka fışkırdığını görmüştük de Meral'in de onun izinden gitmesi üzdü.

Bu kadın bu işi aylar önce kapalı kapılar arında yapmalı, dünkü toplantıda da Kılıçdaroğlu ben aday olacağın deyip ağladığında ben zaten şu kişiyi ayarttım, gelin 5 kişi ona verelim. Bu oy vermekten aciz yaratık ne hali varsa görsün demeliydi.

Şu an olması gereken tek şey İYİP-Memleket ve Zafer Partisi ittifakıdır. Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasağı da olacağı için Mansur Yavaş aday olarak gösterilmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…