Mercedes 190E vs E200

cagatay_gokdmr

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar, size bir sorum olacak. Allah izin verirse ilk şahsi aracımı alacağım. 190e mi W124 mü alsam diye arada kaldım, öğrenci olduğumdan masraflı mıdır yani yakıt, motor, alt takımlar gibi beni çok masrafa sokar mı? Ha gider az masraflı araç alırım ama Mercedes yıldızı bir başka, normalde BMW'ciyim ama şimdilik ona güç yetemez.

En ekonomik, parçası ustası bulunan ve keyifli olanı tabiki efsane kasa W124. Makyajlı olmayan kasa ile makyajlı olanın (200E / E200) motoru farklı ve makyajlı olan LPG'ye daha uygun. (200 alacağını varsayıyorum yani 2000cc olacak) Kaportada çürük yoksa diğer şeyler mekanik vb. halledilir. Fakat çürük vb. varsa başa çıkamazsın. Bu arada benzer fiyattaki yerli araçlar daha çok masraf çıkaracaktır emin ol. Yeterki alacağın W124'ün gövdesi sağlam çürüksüz olsun. Belirli bir senenin sonunda üretilen tüm araçlar belirli bir kullanım ömrü olan araçlar ve o ömrü tamamlamış durumda olacaklar muhtemlen. W124 ve bazı eski araçlar ise böyle değil :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı