Mercedes-AMG E 63 S 4 Matic+ 2021 alınır mı?

mustafa1200512

Hectopat
Daha fazla  
Bu arabayı alacagım 1-2 gun ıcerısınde. Aldıgımda sızı bılgılendırecegım. Bu arabayı alma amacım rahat olması, guzel motoru olması. Hem muhtesem bır teklonojısı olması. Sizden kullanan bırı varsa aynısını bana kötü yanlarını söyleyebılır mı? Olası anlarda hızlı gıtme ihtiyacım olabılır. Tabıı kı arkadaşlarla kapıştıracağız. Olmazsa olmazımız sizce rahat ve kaliteli bir araba mıdır? Ben KKTC'de yaşıyorum. Türkiye'de fıyatı 3 milyon 742 bın TL, KKTC'de sıfır olarak alacagım. Buradakı fıyatı ıse 950 bın TL. Teşekkürler, yorumlarınızı beklıyorum.

Alınır.
Alınmasına alınır ama E63 alacak paranız varsa eğer M5 almanızı tavsiye ederim. Daha güzel bence.
M5 E63'e göre daha güçlü ve hırçın bildiğim kadarıyla bu hoş bir şey ama rahatlık arayanlar için hoş değil bence.

Öyle bir arabası olan adam zengindir herhalde. Bence zengin adam buralarda gezmez. Galericilere sorcan bunu.

Alınır.

M5 E63'e göre daha güçlü ve hırçın bildiğim kadarıyla bu hoş bir şey ama rahatlık arayanlar için hoş değil bence.

Hocam zaten rahatlık arayan biri E63 alacağına S400 vs alır. Spor bir araba alınıyorsa M5 alınmalı bence oda BMW'nin ruhunda var zaten.

Bilgisayar oyunları dışında herhangi bir yerde bu arabaları görmedim bile. Büyük ihtimalle forumun kalanının büyük bir kısmı da böyledir. Yanlış yerde açtın konuyu.

Öyle bir arabası olan adam zengindir herhalde. Bence zengin adam buralarda gezmez. Galericilere sorcan bunu.

Kardeşim ben sana anlatayım dogruyu ben çiftçiyim yanı kendı mandıram var paramı ıneklerımde kurban bayramında kuzularımdan tosunlarımdan kazanıyorum 340 donum bahcem var koyunlarım var 232 tane oradan kendı emegımle çalışıp kazanıyorum öyle jet sosyete degılım sosyete bıle degılım kendı ımkanımla paramı bırıktırıp alıyorum arabamı traktorlerımı saglamını ıyısını almaya calısıyorum araba olsun vesaire ve uzun zamandır Mercedes kullanıcısıyım şu anki arabam.

Mercedes E220 cdı 2012 model teşekkürler yanlış anlasılmasın boyle bır soru sordugun için yanıtladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…