Mercedes-Benz E200D vs GLC 180

merso027

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Dedeme bir araç arıyoruz ve aklımızda iki adet araba var: Biri E200D, diğeri GLC180. Bu iki arabanın bilinen bir kronik veya bir sıkıntısı var mıdır? Nelerle dikkat etmek gerekir? Kendisi şu an makyajlı kasa C200D kullanıyor ve içi çok dar geliyor, süspansiyonları aşırı sert ve altı hep sürtüyor (araç AMG). Kendisi bu şikayetlerinin E200D'de devam edeceğini düşünüyor. Sizce de eder mi? E kasa yerine GLC tercih edersek pişman olur muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen farklı tercihler aslında, yerden yüksek bir araba istiyorsa GLC ama daha konfor odaklı ve sürüş dinamikleri ön planda bir araba istiyorsa E200D. Hangi yıl aralığında bakıyorsunuz bu arada? Ben ikisini de güncel olarak varsayıyorum, GLC180 almam şahsen. O kadar para vericem SUV için ne 4 çeker olacak, ne de 2 litre bir motor alıcam. Bunları da göz önünde bulundur.

Tamamen farklı tercihler aslında, yerden yüksek bir araba istiyorsa glc ama daha konfor odaklı ve sürüş dinamikleri ön planda bir araba istiyorsa E200D. Hangi yıl aralığında bakıyorsunuz bu arada? Ben ikisini de güncel olarak varsayıyorum, GLC180 almam şahsen. O kadar para vereceğim SUV için ne 4 çeker olacak, ne de 2 litre bir motor alacağım. Bunları da göz önünde bulundur.

Glc yeni kasa E200D ise W213 makyajlı olan sürüş dinamiklerine falan çok önem vermiyor oturma pozisyonu rahat, park etmesi rahat, altı sürtmeyen, konforlu bir araç istiyor aslında motor konusında da e kasa 1.6 glc1.5 yani aralarında çok bir fark yok. Kendisinin kafasına glc daha çok yattı sence e kasa tercih etmeyip glc tercih edersek pişman olur muyuz?

Glc yeni kasa E200D ise W213 makyajlı olan sürüş dinamiklerine falan çok önem vermiyor oturma pozisyonu rahat, park etmesi rahat, altı sürtmeyen, konforlu bir araç istiyor aslında motor konusında da e kasa 1.6 glc1.5 yani aralarında çok bir fark yok. Kendisinin kafasına glc daha çok yattı sence e kasa tercih etmeyip glc tercih edersek pişman olur muyuz?
Bence olursunuz çünkü o paralara SUV alıyorsun, ne 4 çeker ve 2 litre bir şey yok. SUV almak için alıyorsun. X3 falan daha mantıklı kalıyor SUV için. Hatta ben olsam SUV alınacaksa Kodiaq bakardım.

Bence olursunuz çünkü o paralara SUV alıyorsun, ne 4 çeker ve 2 litre bir şey yok. SUV almak için alıyorsun. X3 falan daha mantıklı kalıyor SUV için. Hatta ben olsam SUV alınacaksa kodiaq bakardım.

Dedem Mercedes hastası artık mecbur e kasa almaya ikna etmem gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı