Mercedes C250 alınır mı?

KUSKASS

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. W205 kasa 2014 benzinli C250 alınır mı? 120k km de yakıtı ortalama nedir? Bir de C200D'lerdeki gibi kronikleri var mıdır, sorunlu mudur? Tek bildiğim Avrupa'da benzinli ve hacimli olduğundan dolayı tutması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok kronik sıkıntıları var hele ki motor problemleri...

Pek temiz araba sayılmaz. İyi bir satıcıdan almanız lazım. Hem de maddi olarak ta sizi kötü etkileyebilir.

Renault motoru kullanılıyor derken şaka yapılıyor zannederdim, C serisinden en yakın zamanda vazgeçin.

Dizeli benzinlisine göre dehşet sorunlara sahip. Benzinlisi dizel kadar değil ama yine baş ağırtıcı sorunları var.
Yedek parçaları zor, bakımı pahalı, elektrik-elektronik problemleri bitmiyor, cracked lock nut dediğimiz sorunları fazla, radyatör ve conta konusunda sıkıntılar yaşanılabiliyor. Gergi problemleri de cabası.

Renault motoru kullanılıyor derken şaka yapılıyor zannederdim, C serisinden en yakın zamanda vazgeçin.

Dizel değil menzinli M.274 Mercedes motorlusuna bakıyorum.

Pek temiz araba sayılmaz. İyi bir satıcıdan almanız lazım. Hem de maddi olarak da sizi kötü etkileyebilir.

Yeniköy motorsta galeriye güvenim var ama tabii gidip görmek lazım.

Dizelini zaten hayatta almam ama M.274 motorunada güvenim var C180'den E300'e kadar kullanılıyor sonuçta kronik sayılabilecek bir triger kayışı sorununu biliyorum başka var mı aydınlatırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…