Mercedes S320 CDI vs 2013 E180

E serisinin benzinlisini alma dizelini al diyosunuz sanırım. Peki benzinli alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Aslında o benim içime işlemiş bir durum. Dizel motorları çok daha fazla seviyorum. Fiziksel olarak verimliği daha fazla ama top speed daha az ve rütin bakımları az daha pahalı. Bulunduğunuz şehir yokuşlu ise dizel daha avantajlı oluyor. Aynı şekil 0-100 kalkışlarında da tork daha güzel toparlıyor kasayı.

Mesela S320 alıcaksın, galiba turbo yok onda. Su gibi içecek benzini yaktığı kadar da gitmeyecek. Ama dörtgen merso dediğimiz E kasa çok daha iyi olacak ondan.

Hocam sonunda cdı ibaresi bulunan Mercedes araçlar Turbo dizel oluyor. 1990 öncesine sadece D vardı ve bu 2020'de yeniden geldi. Örnek olarak E220D.

Hocam sonunda cdı ibaresi bulunan Mercedes araçlar Turbo dizel oluyor. 1990 öncesine sadece D vardı ve bu 2020'de yeniden geldi. Örnek olarak E220D.
Yani anlamadım? Benim bahsettiğim kasa:

Hocam baslıkta S320 cdi yazıyor ona atıfen söyledim. Ayrıyeten zannımca e serisinin hakkı dediğiniz gibi E180 yerine E250cdi ve üstüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…