Mercedes'e 200W124 alınır mı?

steel06

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu E200 W124'lerin temizini 450 bin ₺ civarında bulabilir miyim? İlanlara göre bu fiyatlara çok araç var ama gidip baktığımda nelere dikkat etmeliyim?

Ankara'dan almayı düşünüyorum. Motorunu, mekaniğini hangi ustaya baktirayim?

Ben araca para harcamaktan vs cekinmem de motoru iyiyse eğer, elektronik aksam çok canımı yakar mı? Sürekli sanayiye uğratır mı bu arac? Mesela C180'ler biraz sıkıntılı diyenler var. Bunlarda yağ yakma, hararet gibi şeyler var mı?
Bir de, bu arabalarda herhalde bu zamana kadar curuk görmemiş olanını nadir buluruz. Çürük problemi fazla oluyor mu? Bu konuda nelere dikkat etmeli?

Biraz bilgilendirir misiniz bu araba hakkında?

Kardeşim biraz geç oldu ama cevap vereceğim. Şu an w211 kasa w205 kasa c180 kullanıcısıyım. Tabii gençliğim babamın 230e w124'ü ile geçti. Manisa sokaklarında tozu dumana kattığım günleri hala özlerim. Şampanya rengiyle adeta mahallede ışıldıyordu. Milletin murat 131 e lüks dediği zamanlar 2.3 litrelik w124 e binmek benim için ayıcalıktı. Bu araçlarda otomatik vites manuele göre hantal kalıyor. Özellikle m102 motor otomatik vites alırsan hissedersin. Bunlarda kırmızı motor yeşil motor vardır. M102 ler kırmızı eski nesil m111 ler yeşil yeni nesildir. Şu an ilanda düşük km li çok bulamazsın. Bunlara km çok farketmez ama km nin çok olması normal olarak sorunlar da getirir. 200.000 km altı bi e200 bulursan bir de yeşil motor olursa tadından yenmez. Masrafda edersin tabii yeni araç değil. Fakat apayrı bir havan olur. Hala düşünüyorsan bir miktarda masrafa ayır 200 bin km altı temiz ellenmemiş bir tane al. Şimdiden hayırlı olsun. 👋

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı