S Sefplase Megapat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 599 Çözümler 1 Yer İstanbul 17 Ocak 2022 #1 Mercusys (MEV7Y) AC12G AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alınır mı? İhtiyacım var ve Prime varmış. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2022
Mercusys (MEV7Y) AC12G AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alınır mı? İhtiyacım var ve Prime varmış.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #2 Bana fiyatı biraz düşük geldi. Bunları modem olarak kullanabilirim bilmiyorum ama eğer dendiği gibi değerleri veriyorsa başka bir modemden beslenerek internet kullanılabilir. Ama muhtemelen modem olarak kullanılabilir gibime geliyor.
Bana fiyatı biraz düşük geldi. Bunları modem olarak kullanabilirim bilmiyorum ama eğer dendiği gibi değerleri veriyorsa başka bir modemden beslenerek internet kullanılabilir. Ama muhtemelen modem olarak kullanılabilir gibime geliyor.