Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 4 Şubat 2022 #1 Merhaba, tablete 3 tane Bluetooth cihaz bağladığımda Wi-Fi bağlantısı kesildiği için 5 GHz destekleyen bir router alacağım. Aşağıdaki ürünü beğendim. İyi midir bu? Mercusys (MEV7Y) AC12G AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Merhaba, tablete 3 tane Bluetooth cihaz bağladığımda Wi-Fi bağlantısı kesildiği için 5 GHz destekleyen bir router alacağım. Aşağıdaki ürünü beğendim. İyi midir bu? Mercusys (MEV7Y) AC12G AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #2 Mercusys'in farklı bir router modelini kullanıyorum. Genel olarak memnunum kullanımı kolay ve yıllardır sorun çıkarmadı.
Mercusys'in farklı bir router modelini kullanıyorum. Genel olarak memnunum kullanımı kolay ve yıllardır sorun çıkarmadı.
İ İbrahim026 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 armas dedi: Mercusys'in farklı bir router modelini kullanıyorum. Genel olarak memnunum kullanımı kolay ve yıllardır sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de AC12G kullanıyorum çok yavaşladığı anlar oluyor ama indirmede genelde çok iyi ama wp mesaj gönderme almada bazen zorlanıyorum. Ne yapabilirim bir bilginiz var mı?
armas dedi: Mercusys'in farklı bir router modelini kullanıyorum. Genel olarak memnunum kullanımı kolay ve yıllardır sorun çıkarmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de AC12G kullanıyorum çok yavaşladığı anlar oluyor ama indirmede genelde çok iyi ama wp mesaj gönderme almada bazen zorlanıyorum. Ne yapabilirim bir bilginiz var mı?