S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 26 Temmuz 2025 #1 AC1200 Mercusys modem aldık. Ama internet yok diyor. Kurulum kısmında adımları tamamlıyorum, en sonda böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeceğim bunu? Dosya Ekleri IMG_20250726_153440.jpg 28,5 KB · Görüntüleme: 26
AC1200 Mercusys modem aldık. Ama internet yok diyor. Kurulum kısmında adımları tamamlıyorum, en sonda böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeceğim bunu?
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 SucreScof dedi: AC1200 Mercusys modem aldık. Ama internet yok diyor. Kurulum kısmında adımları tamamlıyorum, en sonda böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kurulum kısmında hizmet türü olarak PPPoE seçtiniz değil mi?
SucreScof dedi: AC1200 Mercusys modem aldık. Ama internet yok diyor. Kurulum kısmında adımları tamamlıyorum, en sonda böyle bir hata veriyor. Nasıl çözeceğim bunu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, kurulum kısmında hizmet türü olarak PPPoE seçtiniz değil mi?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 26 Temmuz 2025 #3 MrVegas dedi: Merhaba, kurulum kısmında hizmet türü olarak PPPoE seçtiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Seçtim ama kullanıcı adı ve şifre istedi.
MrVegas dedi: Merhaba, kurulum kısmında hizmet türü olarak PPPoE seçtiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Seçtim ama kullanıcı adı ve şifre istedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.091 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #4 SucreScof dedi: Seçtim ama kullanıcı adı ve şifre istedi. Genişletmek için tıkla... Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin.
SucreScof dedi: Seçtim ama kullanıcı adı ve şifre istedi. Genişletmek için tıkla... Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 26 Temmuz 2025 #5 Einstein dedi: Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım?
Einstein dedi: Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.091 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #6 SucreScof dedi: Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım? Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcın nedir?
SucreScof dedi: Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım? Genişletmek için tıkla... İnternet servis sağlayıcın nedir?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 26 Temmuz 2025 #7 Einstein dedi: İnternet servis sağlayıcın nedir? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.091 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #8 SucreScof dedi: Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.
SucreScof dedi: Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz.
MrVegas Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #9 SucreScof dedi: Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, hocam yaptığınız kurulum hatalı alacağınız kullanıcı adı şifresini modemin PPPoE ayarlarına gireceksiniz.
SucreScof dedi: Hocam bilmiyorum vallahi şifreyi müşteri temsilcisini mi aramam lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, hocam yaptığınız kurulum hatalı alacağınız kullanıcı adı şifresini modemin PPPoE ayarlarına gireceksiniz.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #10 MrVegas dedi: Evet, hocam yaptığınız kurulum hatalı alacağınız kullanıcı adı şifresini modemin PPPoE ayarlarına gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin. Genişletmek için tıkla... Bilgileri girdim yine ayni hatayi veriyor. Modemi resetledim kac kere ama bi faydası olmadı.
MrVegas dedi: Evet, hocam yaptığınız kurulum hatalı alacağınız kullanıcı adı şifresini modemin PPPoE ayarlarına gireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Oraya internet servis sağlayıcından aldığın PPPoE kullanıcı adı şifreni gireceksin. Genişletmek için tıkla... Bilgileri girdim yine ayni hatayi veriyor. Modemi resetledim kac kere ama bi faydası olmadı.