Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.096 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 SucreScof dedi: Bilgileri girdim yine ayni hatayi veriyor. Modemi resetledim kac kere ama bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi?
SucreScof dedi: Bilgileri girdim yine ayni hatayi veriyor. Modemi resetledim kac kere ama bir faydası olmadı. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #12 Einstein dedi: Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam Einstein dedi: Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... ********data@turk.net şeklinde girdim
Einstein dedi: Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet hocam Einstein dedi: Kullanıcı adı sonuna @ttnet eklediniz mi? Genişletmek için tıkla... ********data@turk.net şeklinde girdim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.096 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #13 SucreScof dedi: Evet hocam. ********data@turk.net şeklinde girdim. Genişletmek için tıkla... TurkNet mi kullanıyorsun?
SucreScof dedi: Evet hocam. ********data@turk.net şeklinde girdim. Genişletmek için tıkla... TurkNet mi kullanıyorsun?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #14 Einstein dedi: TurkNet mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam söylemeyi unuttum diğer mesajda yanlış söylemişim kusura bakmayın düzeltecektim fakat yoğun oldupum için düzeltmeyi unuttum.
Einstein dedi: TurkNet mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam söylemeyi unuttum diğer mesajda yanlış söylemişim kusura bakmayın düzeltecektim fakat yoğun oldupum için düzeltmeyi unuttum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.096 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #15 SucreScof dedi: Evet hocam söylemeyi unuttum diğer mesajda yanlış söylemişim kusura bakmayın düzeltecektim fakat yoğun oldupum için düzeltmeyi unuttum. Genişletmek için tıkla... Sen VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
SucreScof dedi: Evet hocam söylemeyi unuttum diğer mesajda yanlış söylemişim kusura bakmayın düzeltecektim fakat yoğun oldupum için düzeltmeyi unuttum. Genişletmek için tıkla... Sen VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #16 Einstein dedi: Sen VDSL mi fiber mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... fiber.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.096 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #17 SucreScof dedi: Fiber. Genişletmek için tıkla... Routerın bağlantılarını doğru yaptın mı peki? VLAN ID 35 olacak.
SucreScof dedi: Fiber. Genişletmek için tıkla... Routerın bağlantılarını doğru yaptın mı peki? VLAN ID 35 olacak.
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #18 Einstein dedi: Routerın bağlantılarını doğru yaptın mı peki? VLAN ID 35 olacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam zaten kutudan bir wan birde güç kablosu çıktı.
Einstein dedi: Routerın bağlantılarını doğru yaptın mı peki? VLAN ID 35 olacak. Genişletmek için tıkla... Evet hocam zaten kutudan bir wan birde güç kablosu çıktı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.096 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #19 SucreScof dedi: Evet hocam zaten kutudan bir WAN bir de güç kablosu çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurulum kısmını atar mısın?
SucreScof dedi: Evet hocam zaten kutudan bir WAN bir de güç kablosu çıktı. Genişletmek için tıkla... Kurulum kısmını atar mısın?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 27 Temmuz 2025 #20 Einstein dedi: Kurulum kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bilgileri girdikten sonra yeni şifre belirleme ekranı geliyor ardından internet baglantısı kontrolünde hata veriyor.
Einstein dedi: Kurulum kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bilgileri girdikten sonra yeni şifre belirleme ekranı geliyor ardından internet baglantısı kontrolünde hata veriyor.