7edi Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 44 24 Ağustos 2025 #11 NYTMARE dedi: Vallahi hocam kurulum videosu bulmaya çalıştım ama bulamadım ama farklı forum sitelerinde cihaza OpenWrt yükleyenler mevcut konu açıp onlardan yardım alabilirsin hatta senin için kurulumu bile yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o şekilde ilerlemeye çalışayım. Çok teşekkür ederim yardımların için.
NYTMARE dedi: Vallahi hocam kurulum videosu bulmaya çalıştım ama bulamadım ama farklı forum sitelerinde cihaza OpenWrt yükleyenler mevcut konu açıp onlardan yardım alabilirsin hatta senin için kurulumu bile yapabilirler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o şekilde ilerlemeye çalışayım. Çok teşekkür ederim yardımların için.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.897 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #12 7edi dedi: Tamamdır o şekilde ilerlemeye çalışayım. Çok teşekkür ederim yardımların için. Genişletmek için tıkla... Hocam Google de "mercusys mr28be openwrt" olarak arat Türkçe forum sitesi var oraya yeni konu aç yardım iste.
7edi dedi: Tamamdır o şekilde ilerlemeye çalışayım. Çok teşekkür ederim yardımların için. Genişletmek için tıkla... Hocam Google de "mercusys mr28be openwrt" olarak arat Türkçe forum sitesi var oraya yeni konu aç yardım iste.