KatsuraKotarou Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router - Fiyatı, Yorumları Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir alt modelinin özelliklerini okurken modem olarak geçiyordu ama burada öyle bir şey göremedim, bu aygıtı modem olarak kullanmak mümkün müdür?
Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router - Fiyatı, Yorumları Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir alt modelinin özelliklerini okurken modem olarak geçiyordu ama burada öyle bir şey göremedim, bu aygıtı modem olarak kullanmak mümkün müdür?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #2 KatsuraKotarou dedi: Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router - Fiyatı, Yorumları Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir alt modelinin özelliklerini okurken modem olarak geçiyordu ama burada öyle bir şey göremedim, bu aygıtı modem olarak kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Modem olarak kullanamasın. Mesh ve router olarak kullanırsın. Artı 0 Eksi
KatsuraKotarou dedi: Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router - Fiyatı, Yorumları Mercusys MR80X AX3000 Dual-Band WiFi-6 Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir alt modelinin özelliklerini okurken modem olarak geçiyordu ama burada öyle bir şey göremedim, bu aygıtı modem olarak kullanmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Modem olarak kullanamasın. Mesh ve router olarak kullanırsın.
KS KS KatsuraKotarou Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 Anladım teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum, 2 oda mesafeye internet hızını aşırı derecede düşürmeyecek bir modem öneriniz var mıdır ? Artı 0 Eksi
Anladım teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum, 2 oda mesafeye internet hızını aşırı derecede düşürmeyecek bir modem öneriniz var mıdır ?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #4 KatsuraKotarou dedi: Anladım teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum, 2 oda mesafeye internet hızını aşırı derecede düşürmeyecek bir modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bütçe? Artı 0 Eksi
KatsuraKotarou dedi: Anladım teşekkür ederim. Peki bir şey daha sormak istiyorum, 2 oda mesafeye internet hızını aşırı derecede düşürmeyecek bir modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
KS KS KatsuraKotarou Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 1k yı biraz aşabilirim. Artı 0 Eksi
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #6 KatsuraKotarou dedi: 1K yı biraz aşabilirim. Genişletmek için tıkla... VR300 modeminden memnun kalmıştım. 2 tane var bende. 1 tane fazladan. Artı 0 Eksi
KatsuraKotarou dedi: 1K yı biraz aşabilirim. Genişletmek için tıkla... VR300 modeminden memnun kalmıştım. 2 tane var bende. 1 tane fazladan.