Phoenixx74
Kilopat
AirTies Air 4960r GigaFiber kullanıyorum. Daha önceki modemi markasını tam bilmiyorum. Onda da aynı problem vardı değiştirttim. Şöyle bir sorunum var. Hafta sonları özellikle Wi-Fi sıkıntı çıkarıyor. Bağlantı gidiyor. Yavaşlıyor, takılıyor, reset çözmüyor işimi bir süre sonra düzeliyor. Kabloluda ise sıfır sıkıntı. Yoğun IP trafiğini yönetemiyor diye düşünüyorum. Modemdeki yükü başka cihaza almak için TP-Link RE300 aldım fakat o da en az günde bir kez bağlantı koparıyor. Ama ana modemde bağlantı oluyor. İade edeceğim.
Benim iki sorunum var, biri kapsama alanını mevcuttan 10 MT daha arttırsam yeter. Bir de Wi-Fi kopmasını yavaşlamasını engellemek.
Özetle Xiaomi 3000t 2200TL.
Mercusys MR80X ise 1420 TL.
OpenWrt kurmak istesem mrx80X VR2.2 ile geliyor ver3 bulmak imkansız gibi hiçbir satıcı VR 3 gönderiyoruz demiyor.
OpenWrt kurar mıyım bilmiyorum. Gözüm korktu biraz. Onu da sadece reklam engellemek için kurarım başka bir ihtiyacım yok onu kurmak için.
Hangisini alayım sizce? çekim mesafesini MR80X'i alıp biraz merkeze alırsam çözüyorum. Sizce problemim nedir ve hangi cihazı tavsiye edersiniz? İki cihaz aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa başka bir çözüm öneriniz olur mu?
Benim iki sorunum var, biri kapsama alanını mevcuttan 10 MT daha arttırsam yeter. Bir de Wi-Fi kopmasını yavaşlamasını engellemek.
Özetle Xiaomi 3000t 2200TL.
Mercusys MR80X ise 1420 TL.
OpenWrt kurmak istesem mrx80X VR2.2 ile geliyor ver3 bulmak imkansız gibi hiçbir satıcı VR 3 gönderiyoruz demiyor.
OpenWrt kurar mıyım bilmiyorum. Gözüm korktu biraz. Onu da sadece reklam engellemek için kurarım başka bir ihtiyacım yok onu kurmak için.
Hangisini alayım sizce? çekim mesafesini MR80X'i alıp biraz merkeze alırsam çözüyorum. Sizce problemim nedir ve hangi cihazı tavsiye edersiniz? İki cihaz aradaki fiyat farkına değer mi? Yoksa başka bir çözüm öneriniz olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: