Mercusys MW300RE mi, Xiaomi Wi-Fi Pro mu?

yusufdemir27

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ikisi arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Sizce hangisi daha iyi iş görür? (Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.) İnternetim 25 Mbps. Kendi odamda 2-6 Mbps arası hız alıyorum. Bunlardan hangisi daha yüksek hız verir? (Amacım 15 Mbps üstü hız almak.)

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    6,3 KB · Görüntüleme: 48
  • images.jpeg
    images.jpeg
    5,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Mercusys daha iyi olur. TP-Link için cihazları yapıyor.

Arkadaşlar, ikisi arasında kaldım. Fiyatları birbirine çok yakın. Sizce hangisi daha iyi iş görür? (Nedeni ile açıklarsanız sevinirim.) İnternetim 25 Mbps. Kendi odamda 2-6 Mbps arası hız alıyorum. Bunlardan hangisi daha yüksek hız verir? (Amacım 15 Mbps üstü hız almak.)

2 cihazıda bizzat deneyimlemiş biri olarak söylüyorum kendine ucuz bir router al ve onu ap yada router olarak kullan 2 cihazda 5 para etmez.

Mercusys marka üründe hız sınırlama özelliği mevcut mu? 3-5 Mbps gibi bir hız vermek istiyorum Wi-Fi üzerinden. Elimdeki router'da o özellik olmadığı için böyle bir şey almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı