Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 Amazon.com.tr Bu cihazı alkattaki modemle üst katın ortasına koyarak modeme kablosuz bağlamayı düşünüyorum sizce internet hızı yükselir mi? Ve bu cihaz modeme kablosuz bağlanabilir mi?
Amazon.com.tr Bu cihazı alkattaki modemle üst katın ortasına koyarak modeme kablosuz bağlamayı düşünüyorum sizce internet hızı yükselir mi? Ve bu cihaz modeme kablosuz bağlanabilir mi?
M MuzluSoda Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 22 26 Ocak 2023 #2 Hocam aldınız mı aldıysanız memnun musunuz?
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Hayır farklı bir modelini tercih ettim.
M MuzluSoda Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 22 27 Ocak 2023 #4 Shwtds dedi: Hayır farklı bir modelini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli tercih ettiniz hocam ben de benzer sorunlar yaşıyorum da.
Shwtds dedi: Hayır farklı bir modelini tercih ettim. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli tercih ettiniz hocam ben de benzer sorunlar yaşıyorum da.
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #5 Mr20 modelini tercih ettim modeme kablosuz bağlı fakat internet hızı bayağı yüksek.
M MuzluSoda Hectopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 22 27 Ocak 2023 #6 Çok sevindim ben de kablosuz bağlayacağım arada 2 metre ve bir duvar var umarım kablolu bağlantımda aldığım hızı kablosuz da verir. Teşekkür ederim.
Çok sevindim ben de kablosuz bağlayacağım arada 2 metre ve bir duvar var umarım kablolu bağlantımda aldığım hızı kablosuz da verir. Teşekkür ederim.
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #7 MuzluSoda dedi: Çok sevindim ben de kablosuz bağlayacağım arada 2 metre ve bir duvar var umarım kablolu bağlantımda aldığım hızı kablosuz da verir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim modemim alt katta yine de maksimum 2Mbps falan kayboluyor.
MuzluSoda dedi: Çok sevindim ben de kablosuz bağlayacağım arada 2 metre ve bir duvar var umarım kablolu bağlantımda aldığım hızı kablosuz da verir. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Benim modemim alt katta yine de maksimum 2Mbps falan kayboluyor.