3 320195 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 744 Çözümler 1 9 Şubat 2023 #11 la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Hoş geldin
la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Hoş geldin
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Şubat 2023 #12 la Fraise dedi: Teşekkür ederim. Sanırım klavyem arızalı, istemsiz olarak yarıda kaldı yazdığım ilk mesaj. Burada yazım kurallarına çok dikkat edildiğini okudum kurallar bölümünde. Genişletmek için tıkla... Evet yazım kuralları en başta gelir burada kurallara uyulduğu sürece güzel bir ortam.
la Fraise dedi: Teşekkür ederim. Sanırım klavyem arızalı, istemsiz olarak yarıda kaldı yazdığım ilk mesaj. Burada yazım kurallarına çok dikkat edildiğini okudum kurallar bölümünde. Genişletmek için tıkla... Evet yazım kuralları en başta gelir burada kurallara uyulduğu sürece güzel bir ortam.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #14 la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Ben de pek eski sayılmam bu yıl içerisinde katıldım. Hoşgeldin.
la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Ben de pek eski sayılmam bu yıl içerisinde katıldım. Hoşgeldin.
Ralenyx Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 136 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #15 Hoşgeldiniz, kurallara çok dikkat etmeniz dileğiyle.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 9 Şubat 2023 #16 Hoş geldiniz.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #17 Hocam sizi takip edeceğim. (Technopat'ta sanırım izlemek deniyor)
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 9 Şubat 2023 #18 la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam hoş geldiniz. Aman yanlış noktalama işareti kullanmayın dikkat edin
la Fraise dedi: Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır YouTube videoları ve sosyal medyada takipte kaldığım Technopat'a sonunda üye oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam hoş geldiniz. Aman yanlış noktalama işareti kullanmayın dikkat edin
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #19 Ülkeye hoş geldin.
la Fraise Centipat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 628 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel 13600K XFX 6900 XT Asus Z790 Prime Corsair 32GB DDR4 Ram Cinsiyet Kadın 9 Şubat 2023 #20 ozgunaltingoz dedi: Hocam sizi takip edeceğim. (Technopat'ta sanırım izlemek deniyor) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben de sizi izliyor olacağım.
ozgunaltingoz dedi: Hocam sizi takip edeceğim. (Technopat'ta sanırım izlemek deniyor) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben de sizi izliyor olacağım.