Hello. Yeni üye kaydın yapılmış. Aramıza hoşgeldin. Burada sadece Türkçe kuralları dışında yeri geldiğinde İngilizce bile yazabileceğin için İngilizce kurallarınıda bilmen gerekir. Fransızca konuşan hiç görmedim.
Hello. Yeni üye kaydın yapılmış. Aramıza hoşgeldin. Burada sadece Türkçe kuralları dışında yeri geldiğinde İngilizce bile yazabileceğin için İngilizce kurallarınıda bilmen gerekir. Fransızca konuşan hiç görmedim.
@Bayram Şenakar raporladığımızda ya da "Bize ulaşın" kısmından ulaştığımızda bize geri dönüş yapılsa iyi olmaz mı?
Mesajımız düzeltildiğinde yazım hatalı halini görebilsek - sadece yazım hatasını yapan kişi- iyi olmaz mı?
Daha baştan kuralları önemseyip konu açan üye gördüm ya bir yaşıma daha girdim. Buraya genelde bodozlama mesaj yazıp alınan ilk cezayla gelen yeni üyeye moderatörler hoş bulduk diyor Hoş geldin.
İngilizce bölümünde yazılır. Aynı şekilde İngilizce kalıplaşmış bir kelime, ya da bir bileşen adı yazarken İngilizce kurallarına da uyarsınız. Örneğin "İntel" değil, "Intel".