muhammed4949 Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #11 Hoş geldin, Taha Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 8 Eylül 2014 #12 Yok artık. Muhammed bey. Sizde mi buralara teşrif etmişsiniz Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
semerkant Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #13 Exotic dedi: Koruyucu melek Mikail Fidan anında Azrailin olur. Hiç anlayamazsın. Hoşgeldin bu arada, forumu beğeneceksin, eminim. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Exotic dedi: Koruyucu melek Mikail Fidan anında Azrailin olur. Hiç anlayamazsın. Hoşgeldin bu arada, forumu beğeneceksin, eminim. Genişletmek için tıkla... Aynen.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 8 Eylül 2014 #14 Exotic dedi: Koruyucu melek Mikail Fidan anında Azrailin olur. Hiç anlayamazsın. Hoşgeldin bu arada, forumu beğeneceksin, eminim. Genişletmek için tıkla... Beğendim bile Bu cümlenden sonra forumda en son tanışmak isteyeceğim kişi oldu "melek"
Exotic dedi: Koruyucu melek Mikail Fidan anında Azrailin olur. Hiç anlayamazsın. Hoşgeldin bu arada, forumu beğeneceksin, eminim. Genişletmek için tıkla... Beğendim bile Bu cümlenden sonra forumda en son tanışmak isteyeceğim kişi oldu "melek"
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #15 Yok ya iyidir Mikail Fidan. Çok ceza verir ama yardımı da çok dokunur konularda. Ama bana en çok Türkçe mi düzeltmemde yardımı oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
Yok ya iyidir Mikail Fidan. Çok ceza verir ama yardımı da çok dokunur konularda. Ama bana en çok Türkçe mi düzeltmemde yardımı oldu.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 8 Eylül 2014 #16 Exotic dedi: Yok ya iyidir Mikail Fidan. Çok ceza verir ama yardımı da çok dokunur konularda. Ama bana en çok Türkçe mi düzeltmemde yardımı oldu. Genişletmek için tıkla... Haklı yani. Bir süre sonra disiplin olmazsa forum anlık mesajlaşmaya döner ve cıvık bi hal alır. Düşünsenize ( sa. /nbr / bu gn yolda diyodum.karsima araba cikti pilakayi alacaktim ) gibi Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
Exotic dedi: Yok ya iyidir Mikail Fidan. Çok ceza verir ama yardımı da çok dokunur konularda. Ama bana en çok Türkçe mi düzeltmemde yardımı oldu. Genişletmek için tıkla... Haklı yani. Bir süre sonra disiplin olmazsa forum anlık mesajlaşmaya döner ve cıvık bi hal alır. Düşünsenize ( sa. /nbr / bu gn yolda diyodum.karsima araba cikti pilakayi alacaktim ) gibi
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #17 Aynen öyle. Ama bir sohbet yeri olsa forumda harika olur.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 8 Eylül 2014 #18 Bende onu dicektim. Herşeyin dışında bir yer. TechnoChat gibi @Recep Baltaş Duyrulur Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Eylül 2014 #19 Konu yalnız ceza töreni gibi olmuş. Neyse, kuralları okuyunca alışırsınız
B burak2000 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #20 Recep abi önce bi uyarı mesajı falan alsak daha iyi olmaz mı?