Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #61 Recep Baltaş dedi: Ali'nin ofiste olması. Gerçekten daha mutlu eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Aranızda hiç kavga oldu mu abi? Böyle yaka paça değil, sen onla konuşmuyorsun, ofiste sessizlik var falan.
Recep Baltaş dedi: Ali'nin ofiste olması. Gerçekten daha mutlu eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Aranızda hiç kavga oldu mu abi? Böyle yaka paça değil, sen onla konuşmuyorsun, ofiste sessizlik var falan.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 6 Nisan 2021 #62 Recep Baltaş dedi: 75 olması lazım ama tartılmayalı çok oldu. Saldım şu sıralar biraz, yakında definasyona gireceğim. Six pack yapacağım bu defa Genişletmek için tıkla... Bayram yaklaşıyorken sizden bir baklava tarifi alırız biz de.
Recep Baltaş dedi: 75 olması lazım ama tartılmayalı çok oldu. Saldım şu sıralar biraz, yakında definasyona gireceğim. Six pack yapacağım bu defa Genişletmek için tıkla... Bayram yaklaşıyorken sizden bir baklava tarifi alırız biz de.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Nisan 2021 #63 Yavuz_Çetin dedi: Hocam tam olarak saat kaçta gelir? (ona göre hazırlanalım) Genişletmek için tıkla... 12:30 Ryzen 6000 18:30 Samsung Magician
Yavuz_Çetin dedi: Hocam tam olarak saat kaçta gelir? (ona göre hazırlanalım) Genişletmek için tıkla... 12:30 Ryzen 6000 18:30 Samsung Magician
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #64 Recep Baltaş dedi: Sağ olun efenim, sabah spor yaptım, 32 kg dumbell bastım, toplamda 64 kg! Sizi sormalı? Genişletmek için tıkla... Efenim ben de çok şükür iyiyim, sabah 4-5km bisiklet sürerek spor yaptım. Eve döndüm. Sonra şöyle güzel bir çay. Dersler ile gün geçiyor. 64kg mı? Sizde iş var Recep bey . Recep Baltaş dedi: Ali'nin ofiste olması. Gerçekten daha mutlu eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Umarım asla ayrılmazsınız. Hep birlikte olursunuz .
Recep Baltaş dedi: Sağ olun efenim, sabah spor yaptım, 32 kg dumbell bastım, toplamda 64 kg! Sizi sormalı? Genişletmek için tıkla... Efenim ben de çok şükür iyiyim, sabah 4-5km bisiklet sürerek spor yaptım. Eve döndüm. Sonra şöyle güzel bir çay. Dersler ile gün geçiyor. 64kg mı? Sizde iş var Recep bey . Recep Baltaş dedi: Ali'nin ofiste olması. Gerçekten daha mutlu eden bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Umarım asla ayrılmazsınız. Hep birlikte olursunuz .
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #65 Recep Baltaş dedi: 12:30 Ryzen 6000. 18:30 Samsung Magician. Genişletmek için tıkla... Ah be, o saatlerde işim var. Neyse, sonra izleriz.
Recep Baltaş dedi: 12:30 Ryzen 6000. 18:30 Samsung Magician. Genişletmek için tıkla... Ah be, o saatlerde işim var. Neyse, sonra izleriz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Nisan 2021 #66 FsneSuyu dedi: Portakal suyu içmeyi ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Portakal suyu aşırı şekerli değil mi?
FsneSuyu dedi: Portakal suyu içmeyi ihmal etmeyin. Genişletmek için tıkla... Portakal suyu aşırı şekerli değil mi?
michealdoge Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #67 Recep Baltaş dedi: 75 olması lazım ama tartılmayalı çok oldu. Saldım şu sıralar biraz, yakında definasyona gireceğim. Six pack yapacağım bu defa Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam. Definasyon tam olarak nedir acaba?
Recep Baltaş dedi: 75 olması lazım ama tartılmayalı çok oldu. Saldım şu sıralar biraz, yakında definasyona gireceğim. Six pack yapacağım bu defa Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam. Definasyon tam olarak nedir acaba?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 6 Nisan 2021 #68 Recep Baltaş dedi: Portakal suyu aşırı şekerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Aman hocam seni seven her haline seviyor rahat takıl ya... Hayat yaşamaya değer.
Recep Baltaş dedi: Portakal suyu aşırı şekerli değil mi? Genişletmek için tıkla... Aman hocam seni seven her haline seviyor rahat takıl ya... Hayat yaşamaya değer.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #69 İyi günler herkese.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 6 Nisan 2021 #70 Merhabalar efenim.