DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 Merhabalar ben Beijing'den Lêi! Technopat sosyal denen bu muhteşem site ülkemizde yasak değilmiş! Ben Türkiye'yi seviyorum ! Bu forum nasıl sizce?
Merhabalar ben Beijing'den Lêi! Technopat sosyal denen bu muhteşem site ülkemizde yasak değilmiş! Ben Türkiye'yi seviyorum ! Bu forum nasıl sizce?
jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 366 Çözümler 7 6 Eylül 2025 #2 Umarım mizah amaçlıdır.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 jaydenpoyraz dedi: Eki Görüntüle 2570271 Umarım mizah amaçlıdır. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum .
jaydenpoyraz dedi: Eki Görüntüle 2570271 Umarım mizah amaçlıdır. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum .
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 876 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #4 土耳其是天堂,但不要來土耳其,那裡有難民。 DublinDEI dedi: Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... 這真是件好事,例如我們修建了中國的長城,我們離得很近,老兄。 DublinDEI dedi: Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... 這真是件好事,例如我們修建了中國的長城,我們離得很近,老兄。
土耳其是天堂,但不要來土耳其,那裡有難民。 DublinDEI dedi: Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... 這真是件好事,例如我們修建了中國的長城,我們離得很近,老兄。 DublinDEI dedi: Merhabalar bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... 這真是件好事,例如我們修建了中國的長城,我們離得很近,老兄。
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #5 我们的政府非常压迫,土耳其政府好一些。我确信在某些方面。
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.847 Çözümler 20 6 Eylül 2025 #6 Önceli mesajlarınız Türkçe, Bence konuyu kapatın.
Lose and win Centipat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 1.159 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 6 Eylül 2025 #7 DublinDEI dedi: Merhaba bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Hesap devretilmesi yasak bir şey arkadaşlar rapor verirsenix teşekkür ederim.
DublinDEI dedi: Merhaba bu hesabı bana arkadaşım verdi! Beyşehir neresi bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... Hesap devretilmesi yasak bir şey arkadaşlar rapor verirsenix teşekkür ederim.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.924 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #8 sado01 dedi: Önceli mesajlarınız Türkçe, Bence konuyu kapatın. Genişletmek için tıkla... Merhabalar arkadaşımız çince konuştu bende bu yüzden Mandarinle karşılık verdim, çeviri kullanmaktayımdır.
sado01 dedi: Önceli mesajlarınız Türkçe, Bence konuyu kapatın. Genişletmek için tıkla... Merhabalar arkadaşımız çince konuştu bende bu yüzden Mandarinle karşılık verdim, çeviri kullanmaktayımdır.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.847 Çözümler 20 6 Eylül 2025 #9 DublinDEI dedi: Merhaba arkadaşımız Çince konuştu bende bu yüzden Mandarinle karşılık verdim, çeviri kullanmaktayımdır. Genişletmek için tıkla... Daha da uzatmayın şakayı lütfen.
DublinDEI dedi: Merhaba arkadaşımız Çince konuştu bende bu yüzden Mandarinle karşılık verdim, çeviri kullanmaktayımdır. Genişletmek için tıkla... Daha da uzatmayın şakayı lütfen.
Omer7hd Picopat Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 876 Çözümler 4 Yer Santa Fe Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #10 sado01 dedi: Eki Görüntüle 2570279 Daha da uzatmayın şakayı lütfen. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde mizah gül geç.
sado01 dedi: Eki Görüntüle 2570279 Daha da uzatmayın şakayı lütfen. Genişletmek için tıkla... Adı üstünde mizah gül geç.