Şu sanal kart bağımlılığını bir türlü anlamadım, anlamayacağım. Herhangi bir bankanın kartını kullanmak varken neden pamuk ipliğine bağlı şirketlerin sanal kartları kullanılsın ki?
Alışverişlerim için sanal kart kullanıyordum ve aylık 10 karttan fazla kullandığım oluyor, kapatılması çok kötü oldu. Alternatifi hiçbir şekilde yok hepsi Papara'ya göre berbat çalışıyor.
Hocam Papara aralarında en düzgün ve en hızlı olan kart bir para gönderme işlemi anında yapılıyor ayrıca havale EFT ücreti almıyor herhangi bir aylık ödemesi yok uygulamasından fatura ödeme gibi bir sürü işlem yapılabiliyor müşteri hizmetleri gayet ilgili ve hızlı yani kapatılsa bile geri açılır gibime geliyor Türkiye'deki çoğu genç ve orta yaşlı kullanıyor.
Şu sanal kart bağımlılığını bir türlü anlamadım, anlamayacağım. Herhangi bir bankanın kartını kullanmak varken neden pamuk ipliğine bağlı şirketlerin sanal kartları kullanılsın ki?
Herkes her yere kendi kartının bilgisini vermek istemiyor ya da kendimden örnek vermek gerekirse indirimli alışveriş yapıyorum ve her alışverişte farklı kart kullanmam gerekiyor çünkü indirim uygulanmıyor. Bunu istikrarlı sağlayan sağlam bir banka bulamadım. Aktif olarak Akbank'ım var sanal kart açmama bile izin vermiyorlar.
Papara'ya yönelik 11 Ekim Salı günü tamamlanan soruşturmada, şirketin sahibi Ahmed Faruk Karslı'ya 28 yıla kadar hapis ve 50 milyon TL idari para cezası isteniyordu.
tr.euronews.com
Papara için faaliyet izni iptal edilmiş paranızı alabiliyorsanız daha geç olmadan alın.
Para çekme atma falan şu anda çalışmıyor tekrar geçmiş olsun bir büyük bardak soğuk suyunuz varsa için.