Merkez Bankası Papara'nın faaliyet iznini iptal etti!

Ben uygulamaya girebiliuyorum ama eft yapamıyorum arkadaşlar. ATM'den çekebilir miyim bu saatte hatrı sayılır bi meblam vardı.

Benim hesabım hâlâ incelemede, parayı da çekemiyorum haha. İçeride 1500 liram var hazirandan beri 1-2 haftada bir girip bakıyorum hep incelemedeydi, anket falan da gelmedi.

Benim hesabım zaten 6 aydır incelemeydi hiçbir şekilde işlem yapamıyordum şimdi ne olacak 23 bin lira param kaldı içerde.

Üstüne bir bardak soğuk su iç hocam. Birisi zamanında "benim diplomama çökenler: Yarın sizin banka hesaplarınıza, tapularınıza da çökerler" demişti de gülüp geçmişti insanlar.

Vallahi sorunsuz calisiyor arkadaşlar daha yeni ödeme yaptım.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Papara Elektronik Para A.Ş.'nin faaliyet iznini iptal etti.

Resmî Gazete'de yayımlanan karara göre, Papara'ya 21 Nisan 2016 tarihinde verilen elektronik para kuruluşu olarak faaliyet yürütme izni, bankacılık düzenleme ve denetleme kurulu kararına dayanarak geri çekildi.

Haber kaynağı: Merkez Bankası Papara’nın faaliyet iznini iptal etti
Arkadaşlar sizlere tavsiyem Papara kullanan varsa bir an önce kullanmayı bıraksın ve içerde kuruş paranızı bile bırakmayın. Büyük ihtimalle ininal gibi geri açılmayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…