D diyar06 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Merhaba. Geometride mutlaka üçgenlere çalışıp çok basit bir şekilde 4 5 neti cebe indirin tarzı söylemler duydum. Başlıktaki 10 günlük kamp 4 5 net getirir mi?
Merhaba. Geometride mutlaka üçgenlere çalışıp çok basit bir şekilde 4 5 neti cebe indirin tarzı söylemler duydum. Başlıktaki 10 günlük kamp 4 5 net getirir mi?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.474 Çözümler 23 Yer Tottenham 4 Şubat 2025 #2 Kampın kendisini bilmiyorum iyi midir ama üçgenlere çalışıp 4,5 net getirme olayı doğru cidden. Üçgenleri iyi anlarsan sorular çok rahatlıyor.
Kampın kendisini bilmiyorum iyi midir ama üçgenlere çalışıp 4,5 net getirme olayı doğru cidden. Üçgenleri iyi anlarsan sorular çok rahatlıyor.
D diyar06 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 erenspurs dedi: Kampın kendisini bilmiyorum iyi midir ama üçgenlere çalışıp 4,5 net getirme olayı doğru cidden. Üçgenleri iyi anlarsan sorular çok rahatlıyor. Genişletmek için tıkla... Temelden alıp üçgenlerin her türlüsünü anlatan bir kamp getirir diyorsun o zaman hocam.
erenspurs dedi: Kampın kendisini bilmiyorum iyi midir ama üçgenlere çalışıp 4,5 net getirme olayı doğru cidden. Üçgenleri iyi anlarsan sorular çok rahatlıyor. Genişletmek için tıkla... Temelden alıp üçgenlerin her türlüsünü anlatan bir kamp getirir diyorsun o zaman hocam.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.474 Çözümler 23 Yer Tottenham 4 Şubat 2025 #4 diyar06 dedi: Temelden alıp üçgenlerin her türlüsünü anlatan bir kamp getirir diyorsun o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yani illa ki kampın kendisi de önemlidir, hocaya da bağlıdır da. İyi olan bir hocadan izlenirse getireceğini düşünüyorum.
diyar06 dedi: Temelden alıp üçgenlerin her türlüsünü anlatan bir kamp getirir diyorsun o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yani illa ki kampın kendisi de önemlidir, hocaya da bağlıdır da. İyi olan bir hocadan izlenirse getireceğini düşünüyorum.