Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 22 Ekim 2024 #1 Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2024
Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
pmanx Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Lüfer dedi: Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder kardeşim herhangi bir çevirmede el koyulur direkt, aranman maranman bir şeyin olursa da ekstra eklerler dosyaya
Lüfer dedi: Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Eder kardeşim herhangi bir çevirmede el koyulur direkt, aranman maranman bir şeyin olursa da ekstra eklerler dosyaya
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 22 Ekim 2024 #3 pmanx dedi: Eder kardeşim herhangi bir çevirmede el koyulur direkt, aranman maranman bir şeyin olursa da ekstra eklerler dosyaya Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
pmanx dedi: Eder kardeşim herhangi bir çevirmede el koyulur direkt, aranman maranman bir şeyin olursa da ekstra eklerler dosyaya Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Rszx.247 Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 143 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 - 11320H @3.20 / Ramaxel 3200MHz CL22 8x2 = 16 GB RAM / GTX 1650 4 GB / M.2 SSD INTEL 512 GB / Windows 11 Home Single Language Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #4 Suç değildir fakat yasadışı bir harekettir. Yanınızda mermi taşımak arkadaşında dediği gibi herhangi bir aramada patlak verebilir (örn, havaalanları, büyük avm ler, resmi kurumlar...)
Suç değildir fakat yasadışı bir harekettir. Yanınızda mermi taşımak arkadaşında dediği gibi herhangi bir aramada patlak verebilir (örn, havaalanları, büyük avm ler, resmi kurumlar...)
4 445845 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 356 22 Ekim 2024 #5 Lüfer dedi: Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Başka ekleme olarak eğer mermiyi yanınızda silah taşıyan birine verirseniz yakalandığınızda büyük suç teşkil eder.
Lüfer dedi: Bir arkadaşım bana kuru sıkı mermisi (1 adet) verdi hediye amaçlı bunu hep yanımda taşıyorum. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Başka ekleme olarak eğer mermiyi yanınızda silah taşıyan birine verirseniz yakalandığınızda büyük suç teşkil eder.