M MinecraftOynayanVar Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Bir arkadaşımın bilgilerini bulmuşlar. Bizde ihbar edeceğiz cocugu. Kanıtları var. Nereye yazabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Bir arkadaşımın bilgilerini bulmuşlar. Bizde ihbar edeceğiz cocugu. Kanıtları var. Nereye yazabiliriz?
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 26 Mayıs 2023 #2 CİMER'e yazabilirsiniz.
I irfan2939 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 26 Mayıs 2023 #3 CİMER'e şikayet edebilirsiniz. Veya bir avukat tutarsınız donuna kadar alırsınız.
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #4 MinecraftOynayanVar dedi: Bir arkadaşımın bilgilerini bulmuşlar. Bizde ihbar edeceğiz cocugu. Kanıtları var. Nereye yazabiliriz? Genişletmek için tıkla... Şikayet etsen bile uğraşmayabilirler, veya CİMER'e yazarsın
MinecraftOynayanVar dedi: Bir arkadaşımın bilgilerini bulmuşlar. Bizde ihbar edeceğiz cocugu. Kanıtları var. Nereye yazabiliriz? Genişletmek için tıkla... Şikayet etsen bile uğraşmayabilirler, veya CİMER'e yazarsın
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 Sanaldan birisi ise hiçbir şey olmaz. CİMER filan ilgilenmiyor. Kanıtlar ile hiçbir şey bulunamaz. Platform neresi?
Sanaldan birisi ise hiçbir şey olmaz. CİMER filan ilgilenmiyor. Kanıtlar ile hiçbir şey bulunamaz. Platform neresi?
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 26 Mayıs 2023 #6 Sydraaa dedi: Sanaldan birisi ise hiçbir şey olmaz. CİMER filan ilgilenmiyor. Kanıtlar ile hiçbir şey bulunamaz. Platform neresi? Genişletmek için tıkla... discord kesin orada oluyor hep böyle şeyler.
Sydraaa dedi: Sanaldan birisi ise hiçbir şey olmaz. CİMER filan ilgilenmiyor. Kanıtlar ile hiçbir şey bulunamaz. Platform neresi? Genişletmek için tıkla... discord kesin orada oluyor hep böyle şeyler.
M MinecraftOynayanVar Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #7 Discord'tan benim bir arkadaşımın her şeyini bulmuş çocuk CİMER'e yazacağım fakat avukat falan tutamam o kadar büyük değilim.
Discord'tan benim bir arkadaşımın her şeyini bulmuş çocuk CİMER'e yazacağım fakat avukat falan tutamam o kadar büyük değilim.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #8 Polisi ara.
M MinecraftOynayanVar Picopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #9 Rsmefaw dedi: Polisi ara. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mantıklı bir çözüm yaşım küçük anlamadın mı? Şu anda sadece bir yere bildirmem gerekiyor.
Rsmefaw dedi: Polisi ara. Genişletmek için tıkla... Ne kadar mantıklı bir çözüm yaşım küçük anlamadın mı? Şu anda sadece bir yere bildirmem gerekiyor.
TelefonunuÇıkar Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #10 MinecraftOynayanVar dedi: Discord'tan benim bir arkadaşımın her şeyini bulmuş çocuk CİMER'e yazacağım fakat avukat falan tutamam o kadar büyük değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de başıma geldi hiçbir şey yapmıyolar ilgilenmiyorlar eğer yaşı 18'den küçükse ciddiye almıyolar. Çünkü süreli aynı ihbarlar gidiyor poliste ciddiye almıyor siber belki CİMER.
MinecraftOynayanVar dedi: Discord'tan benim bir arkadaşımın her şeyini bulmuş çocuk CİMER'e yazacağım fakat avukat falan tutamam o kadar büyük değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de başıma geldi hiçbir şey yapmıyolar ilgilenmiyorlar eğer yaşı 18'den küçükse ciddiye almıyolar. Çünkü süreli aynı ihbarlar gidiyor poliste ciddiye almıyor siber belki CİMER.