O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.177 Çözümler 1 29 Nisan 2023 #51 ItzResta dedi: Diyer ülkelerde veri sızıntısı olmadı diye biliyorum. Evinizi bulup gelebilirler, sahte ihbar yollayabilirler, numaranızı internete yayabilirler , sms bomb atıp rahatsız edebilirler Genişletmek için tıkla... Önlem olarak ne yapılabilir?
ItzResta dedi: Diyer ülkelerde veri sızıntısı olmadı diye biliyorum. Evinizi bulup gelebilirler, sahte ihbar yollayabilirler, numaranızı internete yayabilirler , sms bomb atıp rahatsız edebilirler Genişletmek için tıkla... Önlem olarak ne yapılabilir?
ItzResta Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B250-Fintech 32GB Ram i7 7700 Radeon Rx570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #52 One Face dedi: Önlem olarak ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey ne yazıkki
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 1 Kasım 2023 #53 rofl dedi: Standart olarak yeniden mi sızdırılmış? Beklenir böyle şeyler. 2015'teki verilere ulaşmıştım ve malum kişinin adresine kadar öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hangi malum kişi? @rofl
rofl dedi: Standart olarak yeniden mi sızdırılmış? Beklenir böyle şeyler. 2015'teki verilere ulaşmıştım ve malum kişinin adresine kadar öğrenmiştim. Genişletmek için tıkla... Hangi malum kişi? @rofl