UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.882 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 19 Mart 2023 #1 @TurkNet Destek Ayşegül Merhaba. Mersin için bir plan var mıdır acaba?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Mart 2023 #2 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Merhaba. Mersin için bir plan var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: @TurkNet Destek Ayşegül Merhaba. Mersin için bir plan var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.