AçkapıyıGardiyan
Kilopat
- Makaleler
- 1
O zamanları net hatırlıyorum. Yunanlar o günden beri sınırları güçlendiriyor. Biz sınırı açsak bile karşı almaz. Hırvatistan: Türkiye-Yunanistan ve Türkiye-Bulgaristan sınırı güçlendirilmeliBiz bir ara sınırları açmıştık kısa süreliğine Allah bilir ne kadar mülteci gitmişti. Avrupa sınırları açmamamız için tapar bize. Onlarda biliyor ipsiz sapsız olduklarını birçoğunun.
Doğru, hiç zahmete girmeden kendi öz vatandaşına yapıyor.Türklerin çoğu ne zamandan beri ülkelere goçmen olarak gidip topluca tecavüz eder oldu?
Her sene yüzlerce kadını Afganlarla bir tutmadığınız Türk erkeği öldürüyor. Göçmenler sınır dışı edilmeli zaten, aksini söyleyen yok.Allah allah. O zaman sen de boş konuşma. Türkle Afganı niye bir tutuyorsun ki? Bizim gibi insanların birilerine ne gibi bir zararı olabilir ki? Bu sığınmacıların acilen sınır dışı edilmesi gerekir. Bu da kamuoyuna bir duyurumdur.
Sahil tarafından iceri girildiği gibi direkt Arapça tabelalar karşılıyor zaten, o en büyük sorun. Türkçe tabela cok zor bulunuyor.
Yaşına veriyorum... Daha yeni coronayi atlattık tüm dünyaya bulaştıhayrola marstan mı geliyorlarda hastalık getiriyorlar?
Evet hocam haklısınız. Son mesajımı da attım. Arkadaşın yaşı belli oldu ondan uğraşmaya değmez. İyi günler dilerim.@bonz, neyse kardeşim. Daha da tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.Bu adamlar zaten ülkemize kaçak bir şekilde giriş yaparak ülkemize saygı duymuyor ve bunlar da hâlâ hak, hukuk, ırkçılıktan bahsediyor. Adamlar, senin ülkene kaçak girerek ne olduğu belli olmayan hastalık getiriyor ve senin ülkende yolsuzluk, kötü işler yapıyor. Bunları hâlâ savunabilenler varsa da yazıklar olsun, başka da bir şey demek istemiyorum. @484334'nın dediği gibi bir şekilde kendinizi kurtarmaya bakın. Bunların hiçbir zaman için biteceğini açıkçası düşünmüyorum, daha da tartışarak güzel elinizi yormayın. Cevap bekleyen birçok konu var. İyi forumlar ve iyi günler diliyorum.
O zamanları net hatırlıyorum. Yunan'lar o günden beri sınırları güçlendiriyor. Biz sınırı açsak bile karşı almaz. Hırvatistan: Türkiye-Yunanistan ve Türkiye-Bulgaristan sınırı güçlendirilmeli
Yunanistan Türkiye ile kara sınırını tamamen çitle çevirecek | Avrupa Haberleri
Yunan Hükümeti, doğudan yasadışı göçün artmasının ardından Türkiye ile olan kara sınırı boyunca barikatları kademeli olarak genişletmeye ve gözetim önlemlerini güçlendirmeye karar verdi.www.yenisafak.com Yunanistan, Türkiye sınırında güvenlik önlemlerini artırıyor: Duvar, kameralar ve daha çok sınır muhafızı - BBC News Türkçe
Kathimerini gazetesi, dikenli tel örgülü çelik yapının 5 metre yüksekliğinde olacağını ve projenin dört inşaat firmasından oluşan bir konsorsiyum tarafından üstlenildiğini yazdı. Yunanistan polisi, sınır önlemleri kapsamında ayrıca mülteci ve göçmenleri caydırmak amacıyla güçlü gezici sirenlerin...www.bbc.com Avrupa, Türkiye'yi duvarın ötesinde bıraktı
AB Komisyonu’nun, Türkiye ile sınır bölgesini güçlendirmek için kullanılmak üzere Bulgaristan'a 600 milyon euro tahsis edilmesine karar verdiği bildirildi. Yunanistan hükümeti de Meriç'te Türkiye-Yunanistan sınırında oluşturan duvarın tüm sınır hattı boyunca uzatılmasına karar vermiştiwww.gazetezebra.com.tr
Gitmeyecekler ki. Senin Cumhurbaşkanın tam olarak şu cümleyi kurdu; Onlar (mülteciler) gitmesini istiyor. Biz istemiyoruz. Biz olduğumuz sürece kalacaklar.Ülkeden nasıl gideceklerse gitsinler giderken ölürlerse hem gram üzülmem çocuklar dışında.
Eğer bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçıyım! Vatandaşlık almaları, vergi indirimi vs. almaları yetmiyormuş gibi bir de sapıklık yapıyorsa ve bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçılığın kralı olayım.Yine ırkçılık konusu..
Bunu yapanlara ırksal olarak bakmak yerine kültürel, eğitimsizliksel açısından bakmayı ne zaman öğreneceğiz.
Gitmeyecekler ki. Senin Cumhurbaşkanın tam olarak şu cümleyi kurdu; Onlar (mülteciler) gitmesini istiyor. Biz istemiyoruz. Biz olduğumuz sürece kalacaklar.