Mersin sahilde taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zamanları net hatırlıyorum. Yunanlar o günden beri sınırları güçlendiriyor. Biz sınırı açsak bile karşı almaz. Hırvatistan: Türkiye-Yunanistan ve Türkiye-Bulgaristan sınırı güçlendirilmeli

Türklerin çoğu ne zamandan beri ülkelere goçmen olarak gidip topluca tecavüz eder oldu?
Doğru, hiç zahmete girmeden kendi öz vatandaşına yapıyor.
Her sene yüzlerce kadını Afganlarla bir tutmadığınız Türk erkeği öldürüyor. Göçmenler sınır dışı edilmeli zaten, aksini söyleyen yok.

Sahil tarafından iceri girildiği gibi direkt Arapça tabelalar karşılıyor zaten, o en büyük sorun. Türkçe tabela cok zor bulunuyor.

Bizim yazlıktan Kıbrıs'ın akşam ışıkları gözüküyor o kadar yakınız sahile. Ben açıkçası geceleri falan gitmedim hiç sadece 1 kere kuzenlerle gezmiştim oda 2016 gibi o zamanlarda her yerde Türkçe tabelalar vardı. Ben yazlığa gittiğimde denize giriyorum ama girdikten sonra çıkıyorum babamla çok gezmiyorum.

@Unturned mesajlarıma beğenmedim atacağına yanıt ver, para bile alıyor ülke göndermemesi için. Gel canım 1-2 gün söylediğim sokaklarda gezerken video çek. Gel 16 yaş kız olarak geç o sokaklardan.

hayrola marstan mı geliyorlarda hastalık getiriyorlar?
Yaşına veriyorum... Daha yeni coronayi atlattık tüm dünyaya bulaştı Bak şimdi arkadaşım bu sınırdan kaçak gelenlerin doğurganlık oranı 5.2 olması lazım. Yani 5.2 doğurganlık oranı = sürekli olarak seks. Daha bu insanlar elini yüzünü yıkamıyor seks yaparken korunuyorlar mı sence? Çok basit bir şekilde bile bunu anlayabilirsin. Arkadaşım bak kültürler her şey farklı bize uymuyor bu kadar basit. Elin avrupalısı yılda 3 tane mülteci kabul ettiği için rekor kırdı. Ulan bizde zaten günlük en az binlercesi geliyor kaçak yollarla bunu da mı anlamıyorsun? Bu Avrupalılar neden 2-3 tane alıyor maksimum da bizde niye 13 milyon var diye hiç mi düşünmüyorsun? Bunlar gelmeden önce İstanbul'un nüfusu 15M'di. Yani bunlar bir İstanbul kadar oldular buradan anla artık. Sana daha hiç bir şey anlatmayacağım. Sen cool durmaya devam et. Annen, ablan, kız kardeşin rahatça dışarı çıkamıyorsa bunlar yüzünden. Akşam baban, sen onları karşılamaya gidiyorsanız yine bunlar yüzünden. Akıl fikir versin Allah sana.

Evet hocam haklısınız. Son mesajımı da attım. Arkadaşın yaşı belli oldu ondan uğraşmaya değmez. İyi günler dilerim.

Ülkeden nasıl gideceklerse gitsinler giderken ölürlerse hem gram üzülmem çocuklar dışında.

Yine ırkçılık konusu..

Bunu yapanlara ırksal olarak bakmak yerine kültürel, eğitimsizliksel açısından bakmayı ne zaman öğreneceğiz.
Eğer bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçıyım! Vatandaşlık almaları, vergi indirimi vs. almaları yetmiyormuş gibi bir de sapıklık yapıyorsa ve bunlara karşı gelmek ırkçılıksa ırkçılığın kralı olayım.

İstedikleri kadar uğraşsınlar bizi araplaştıramazlar ve kadınları rahatsız edemezler.

Gitmeyecekler ki. Senin Cumhurbaşkanın tam olarak şu cümleyi kurdu; Onlar (mülteciler) gitmesini istiyor. Biz istemiyoruz. Biz olduğumuz sürece kalacaklar.

Yani eğer sınır kapılarını açarsak elbet gitmeye çalışan olacak. O sırada az da olsa kurtulabiliriz azıcığından.

Keşke bunlar bayram tatillerine gittiğinde sınırları kapatsak güçlendirsek giremeseler keşke. Mayınları da döşeyeceksin sınırada makinelıları koyacaksın bak bakalım girebiliyorlar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…