Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı nasıldır?

ekoteko12

Hectopat
Yer
Niğde
Daha fazla  
ESTÜ Bilgisayar Programcılığı ve Anadolu Üniversitesi'nden sonra Mersin'i tercih listeme eklemeyi düşünüyorum. Teknik Bilimler MYO kampüsün içerisinde sanırım. Bu bölümde okuyan arkadaşlar, bilgisayar laboratuvarları, öğretim görevlileri ve ders içerikleri nasıldır? Bilgi verebilir misiniz?

ESTÜ Bilgisayar Programcılığı ve Anadolu Üniversitesi'nden sonra Mersin'i tercih listeme eklemeyi düşünüyorum. Teknik Bilimler MYO kampüsün içerisinde sanırım. Bu bölümde okuyan arkadaşlar, bilgisayar laboratuvarları, öğretim görevlileri ve ders içerikleri nasıldır? Bilgi verebilir misiniz?
Dostum yanlış yönlendirme yapmıyımda bu 2 yıllık bilgisayar programcılığını kimse önermiyor önüne gelen yazılım okuyo diye sanırsam 4 yıllık mühendislik belki daha iyi olur illa yazılım istiyosan

Dostum yanlış yönlendirme yapmıyımda bu 2 yıllık bilgisayar programcılığını kimse önermiyor önüne gelen yazılım okuyo diye sanırsam 4 yıllık mühendislik belki daha iyi olur illa yazılım istiyosan
4 yıllık mühendislik bile artık bitti yazılımcılık felan eskide kaldı. adamlar GPT-5'i tanıttılar gördünüz mü bilmiyorum yazılım mühendislerini cebinden çıkarır..

4 yıllık mühendislik bile artık bitti yazılımcılık felan eskide kaldı. adamlar GPT-5'i tanıttılar gördünüz mü bilmiyorum yazılım mühendislerini cebinden çıkarır..

Aynen yapay zekanın kulağına "Bana GTA 6 yap" diyorsun hemen yapıyor :D . Yapay zekayı ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama yazılım mühendisinin yanından geçebilecek bir teknoloji değil. "Tornavida yerine matkap kullanıyor diye ustanın işi bitti" demek kadar saçma bir cümle bu.

Aynen yapay zekanın kulağına "bana GTA 6 yap" diyorsun hemen yapıyor :D. Yapay zekayı ne zannediyorsunuz bilmiyorum ama yazılım mühendisinin yanından geçebilecek bir teknoloji değil. "tornavida yerine matkap kullanıyor diye ustanın işi bitti" demek kadar saçma bir cümle bu.

Hocam bunu söyleyenlerin çoğu hiçbir proje geliştirmemiş insanlar olduğunu düşünüyorum yapay zeka çoğu yazılımcıyı işinden edecek mi evet bence de edecek fakat yazılım sektörünü tamamen bitiremez bence ben kendi web sitemi tasarlayıp yayınlarken GPT ve cursor deneyimim oldu fakat ikisi de sağlam bir promt girmediğin sürece tamamen sağlam sonuç vermiyor illa bir yerini düzeltmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı