Merhaba, bu şehirlerin üçüne de gitmedim, siz hangisini önerirsiniz? Denizi olsun, fiyat olsun ne bileyim ikisine giden veya üçüne de giden varsa bir düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Muğla derdim çünkü Mersin'den malum ırktan fazlaca var. Antalya insanı da son zamanlarda biraz bozdu, fazla göç aldı. Muğla biraz pahalı da daha elit yerdir diye düşünüyorum.
Antalya tatil anlamında güzel bir yerdir fakat fazla Rus var, rahatsız edici derecede hem de. Muğla'da aynı Antalya gibi tatil anlamında çok güzel bir yer, Ruslar orada da varlar ama Antalya kadar yoktur.
Merhaba, bu şehirlerin üçüne de gitmedim, siz hangisini önerirsiniz? Denizi olsun, fiyat olsun ne bileyim ikisine giden veya üçüne de giden varsa bir düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Üçüne de gittim Muğla çok pahalı. Mersin'de oteller keyifsiz oteller sadece konaklama için gibi, Antalya en iyisidir bence ( Ruslar'ı görünce sinirlenmiyorsan) . İyi akşamlar.
Üçüne de gittim Muğla çok pahalı. Mersin'de oteller keyifsiz oteller sadece konaklama için gibi, Antalya en iyisidir bence ( Ruslar'ı görünce sinirlenmiyorsan). İyi akşamlar.
Zaten bütçemiz çok değil geceliği 2700 Max butik otel dışında bir yere gidemeyiz deniz sonrası için bir küçük havuzu olsun yeterli arkadaşımla gideceğim bütçe ona da kısıtlı.
Şehri gezecekseniz Antalya, sahil istiyorsanız mersin. Antalya'ya giderseniz 2 adet şelale var biri kurşunlu diğerinin adını unuttum onlara gidin mükemmeller.
Şehri gezecekseniz Antalya, sahil istiyorsanız Mersin. Antalya'ya giderseniz 2 adet şelale var biri kurşunlu diğerinin adını unuttum onlara gidin mükemmeller.
Alanya'da kale vardı oraya gittim bir de yanlış hatırlamıyorsam düden şelalesi olması lazım oraya gittim şehri gezemeyiz yani o zaman Mersin'imi öneriyorsun hocam.