Mersin vs Antalya vs Muğla

Alanya'da kale vardı oraya gittim bir de yanlış hatırlamıyorsam düden şelalesi olması lazım paraya gittim şehri gezemeyiz yani o zaman Mersin'imi öneriyorsun hocam.
Evet şehir gezmiyecekseniz en fiyat performans Mersin. Ama Göksel Tantuni'ye gitmeyin eşek eti kullanıyorlarmış ben gittiğimde fark etmeden yemiştim güzeldi de tadı.

Evet şehir gezmiyecekseniz en fiyat performans Mersin. Ama Göksel Tantuni'ye gitmeyin eşek eti kullanıyorlarmış ben gittiğimde fark etmeden yemiştim güzeldi de tadı.

Tamam hocam eyvallah Mersin'de önerebileceğin ilçe var mı peki.

Üçüne de gittim Muğla çok pahalı. Mersin'de oteller keyifsiz oteller sadece konaklama için gibi, Antalya en iyisidir bence ( Ruslar'ı görünce sinirlenmiyorsan) . İyi akşamlar.
Hocam 2 şehir dışında bir yer gezmemiş bir kişi olarak soruyorum yabancı veya turist olunca ne oluyor neden insanlar hoşlanmıyor?

Tamam hocam eyvallah Mersin'de önerebileceğin ilçe var mı peki.
Kız kalesi öneririm.
Hocam 2 şehir dışında bir yer gezmemiş bir kişi olarak soruyorum yabancı veya turist olunca ne oluyor neden insanlar hoşlanmıyor?
Turistler yabancı olunca ilgi onlara kayıyor biraz daha ama bence daha iyi oluyor Rusça çalışmış oluyorum ve abartı da fark olmuyor.

Hocam konu dışına çıkıyoruz. Ama genel olarak türklere karşı kötü davranıyorlar o yüzden tercih edilmiyor onlar öyle yapınca bizlerde susmayı tabii o yüzden huzursuzluk çıkmaması için tercih edilmiyor ama benlik sorun yok saplarız.

Kız kalesi öneririm.

Turistler yabancı olunca ilgi onlara kayıyor biraz daha ama bence daha iyi oluyor Rusça çalışmış oluyorum ve abartı da fark olmuyor.

Eyvallah hocam.

Garipmiş ilk defa böyle bir şey duyuyorum, dediğim gibi çok az gezmiş birisiyim hele ki sahil olan bir yere hiç gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…