arkamin Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #11 FozyMen dedi: Sistem iyi bir tane soğutucu al krallar gibi kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ama hiç tecrübem yok önerebilir misiniz? Bir de nasıl takacağım onu ? İlk defa masaüstü alacağım.
FozyMen dedi: Sistem iyi bir tane soğutucu al krallar gibi kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun ama hiç tecrübem yok önerebilir misiniz? Bir de nasıl takacağım onu ? İlk defa masaüstü alacağım.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #12 arkamin dedi: Hocam sağ olun ama hiç tecrübem yok önerebilir misiniz? Bir de nasıl takacağım onu ? İlk defa masaüstü alacağım. Genişletmek için tıkla... Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin.
arkamin dedi: Hocam sağ olun ama hiç tecrübem yok önerebilir misiniz? Bir de nasıl takacağım onu ? İlk defa masaüstü alacağım. Genişletmek için tıkla... Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin.
arkamin Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #13 FozyMen dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bana hayırlı olsun diyelim artık .
FozyMen dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bana hayırlı olsun diyelim artık .
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #14 arkamin dedi: Sağ olun hocam. Bana hayırlı olsun diyelim artık . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.
arkamin dedi: Sağ olun hocam. Bana hayırlı olsun diyelim artık . Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.
arkamin Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #15 FozyMen dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam birde kule tipi soğutucu vs. duymuştum da bu onlardan mıdır ?
FozyMen dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bunu alın hocam eğer hiç takamam diyorsanız bilgisayarcıya gidin ya da YouTube'da videoları var izleyerek takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam birde kule tipi soğutucu vs. duymuştum da bu onlardan mıdır ?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #16 arkamin dedi: Hocam bir de kule tipi soğutucu vs. duymuştum da bu onlardan mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet onlardan.
arkamin dedi: Hocam bir de kule tipi soğutucu vs. duymuştum da bu onlardan mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet onlardan.
arkamin Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #17 FozyMen dedi: Evet onlardan. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ediyorum .
FozyMen dedi: Evet onlardan. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ediyorum .
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.275 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #18 arkamin dedi: Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ediyorum . Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
arkamin dedi: Sağ olun hocam yardımınız için teşekkür ediyorum . Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.